Verfwinkel Colora Veurne

Uw verfwinkel met verfadvies voor de regio Koksijde

Professionele verf en materiaal

Bij Verfwinkel Colora Veurne vind je alles om je verfklus tot een goed eind te brengen. We bieden je professionele verf van BOSS Paints en het beste materiaal voor een geslaagd eindresultaat. We hebben ook een uitgebreid assortiment behang en muurstickers. Wij helpen jou graag verder.

✔︎ Gratis advies in de winkel
✔︎ Kleuradvies bij jou thuis
✔︎ Technisch advies
✔︎ Vakman vinden
✔︎ Workshops
✔︎ Machineverhuur

Kleuradvies

Je wilt verven en hebt een kleur in gedachten maar niet op papier? Heb je totaal geen idee welke verfkleur het beste past in jouw interieur? Verfwinkel Colora Veurne weet raad en helpt je bij je kleurkeuze. In de winkel of bij jou thuis, maakt niet uit. Kleuradvies in de winkel is gratis. Kleuradvies bij jou thuis aanvragen kan vanaf € 90.

Technisch verfadvies

Een vochtige muur of moeilijke ondergrond? Je MDF-keuken een andere kleur geven? En welke verfborstels moet je gebruiken? Met al je technische vragen kan je bij de Colora coaches terecht. Ze leggen je stap voor stap uit wat je moet doen. Technisch advies in de winkel is altijd gratis. Er kan ook technisch advies bij jou thuis worden aanvraagd.

Schilder nodig regio Koksijde?

Je hebt fantastische verfideeën, maar hoe eraan te beginnen? Wij brengen je, afhankelijk van je schilderklus, in contact met vakmannen uit de regio Koksijde die al je interieurdromen kunnen realiseren.

Machineverhuur verfklus

Op zoek naar een schuurmachine voor je parket? Geïnteresseerd in een professioneel verfspuittoestel voor grote oppervlaktes? Wij verhuren toestellen die je het klusleven makkelijker kunnen maken.