Verfwinkel Colora te Aalst

Wat is er zo uniek aan verfwinkel Colora te Aalst?

Bij Colora te Aalst kan je terecht voor een volledig assortiment verf, behang, isolatievliezen, laminaat,… Je hebt er keuze uit meer dan 10.000 kleuren. Je parket, trap, meubelen kleuren, vernissen of oliën? Colora heeft het beste wat er op de markt te vinden is! Ook voor probleemsituaties zoals vocht, scheuren en barsten enz. vind je bij Colora een pasklare oplossing. Maar het belangrijkste bij colora is het advies dat je telkens bovenop de producten mee naar huis krijgt. Van onschatbare waarde en bijzonder gesmaakt door onze klanten!

 
Colorawinkel Aalst

Hoe ziet je Colorawinkel er eigenlijk uit?

De grote zwarte wandpanelen zijn de rode draad in de winkel. Zij tonen de diverse kleurcollecties op grote stalen en laten de klanten toe om de diverse mogelijkheden van verven, vernissen, oliën, deco’s, … visueel waar te nemen. In de inspiratiehoek vind je naast honderden kleurstaaltjes, een volledige behangcollectie inspiratieboeken en laminaat. Achteraan in de winkel vind je toepassingen van decoratieve technieken en opgeknapte meubeltjes. Kom gerust langs om het vernieuwde winkelconcept te ontdekken en te beleven.

 
Verfwinkel Aalst Colora

Hoeveel personeel is er om de klant te adviseren?

Het team van Colora Aalst telt een pak enthousiaste coaches. We kennen de producten door en door en delen graag onze passie voor verf en kleur. Voor technisch en/of kleuradvies komen wij zelfs ook graag bij je thuis. Dan lopen we samen door alle ruimtes in het huis en peilen we naar je persoonlijke noden en voorkeuren. We hebben bijzondere aandacht voor de stijl van het huis, de lichtinval, de grootte van de ruimtes, enz.

CONTACTEER ONS