De Groene Boulevard

De Groene Boulevard

75% verkocht

Het project 'De Groene Boulevard' gelegen op de hoek van de Spaansebrugstraat en Wildebamp te Sint-Truiden doet haar naam alle eer aan. Door de groendaken heeft dit moderne appartementsgebouw een natuurlijk en uniek karakter. Het gebouw is in het centrum gelegen op 240m van de grote markt maar mede dankzij de brede aangrenzende straat heeft u een ruimer gevoel.

Voorzien zijn van alle comfort

Het appartementsgebouw is opgebouwd uit 1 kantoorruimte en 21 appartementen (waaronder 2 studio's) die voorzien zijn van alle comfort. Elk appartement is voorzien van 1,2 of 3 slaapkamers met elk één of twee terrassen. Aan de voorzijde kijken de terrassen uit op 'De Vest' van Sint-Truiden. Aan de achterzijde van het gebouw heb je een mooi uitzicht op de zeer grote aangelegde tuin van een recent nieuwbouwproject (rode gebouw tegenover ondergrondse parking Clockenpoort).

Eén van de meest aantrekkelijke projecten ooit in de stad

Het gebouw is ontworpen door architectenbureau Paternotte Bernhard. Deze Sint-truidense architect heeft met dit ontwerp ongetwijfeld één van de meest aantrekkelijke projecten ooit in de stad ontworpen. De bijzondere architectuur zorgt samen met de combinatie van de gevelmaterialen ervoor dat dit project absoluut één van dé referenties wordt van Zuid-Limburg. We hebben hier gekozen voor Italiaanse keramische geveltegels in combinatie met zwarte aluminium gevelroostering. Deze materialen zijn nog beter weersbestendig en zorgen ervoor dat de kwaliteit maximum wordt bewaard. Deze lage-energiebouw is volledig onderkelderd en voldoet nu al aan de nieuwe parkeernorm die bredere parkeerplaatsen oplegt. Eveneens proberen wij de gemeenschappelijke kosten zo laag mogelijk te houden door zonnepanelen te voorzien en regenwater te recupereren.

Kom dit project verkennen

De gebruikte duurzame materialen in combinatie met de bijzondere zorg voor de impact op het milieu maakt van deze blok een oase van rust en groen in de stad! Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u om dit project samen verder te verkennen.

Contacteer ons

Of bekijk meer foto's van dit project