Van Laer Pascal

 

Betrouwbaar en eerlijk

Als u samenwerkt met Van Laer Pascal werkt u samen met en betrouwbare en eerlijke partner. Ik vind het belangrijk om toegankelijk te zijn voor iedereen.

Kernpunten waar ik veel belang aan hecht zijn: kwaliteit, netheid, stiptheid en communicatie.

Alle verbouwingen

Als ervaren zaakvoerder denk ik mee met mijn klanten en houd ik rekening met zowel uw wensen als uw budget. Verder staat Van Laer Pascal u ook graag bij tijdens verbouwingen, inrichting, renovatie, restauratie en nieuwbouw van woningen, winkels, kantoren en scholen.

Over heel Vlaanderen

Wij zijn gevestigd in Opvelp (Bierbeek) maar ik werk niet regiogebonden. Mijn werkterrein is over heel vlaanderen. Van Laer Pascal is sinds 2003 actief maar zelf heb ik voordien 12 jaar gewerkt bij een bouwbedrijf hierdoor heb ik dus reeds 25 jaar ervaring. Van Laer Pascal is een eenmanszaak en hierdoor sta ik ook altijd zelf garant voor mijn projecten.

Enkele realtistaties zijn: Sint-Pieterscollege (tegelwerken), KBC kantoren (vloeren), Rumba (vloeren) en Bang & Olufsen gebouw (vloeren).

Algemene verbouwingswerken

Je kan bij mij terrecht voor alle algemene verbouwingswerken, ik doe namelijk alles van A tot Z. Badkamerrenovaties, metselwerken, vloerwerken, sanitair, kleine klusjes, dakwerken, isolaties, klinkerwerken, tegelwerken,, onderhoud

Contacteer ons

Laat uw werken aan ons over. Wij zorgen voor een hoogwaardige afwerking en een persoonlijke service. Wenst u meer informatie, aarzel dan zeker niet om mij te contacteren voor een vrijblijvende gratis offerte. Wanneer u mij opbelt ga ik u vragen om nadien een SMS te sturen met alle contactgegevens in, hierdoor ben ik altijd bereikbaar.

CONTACTEER ONS