Venio thuisverpleging

Venio thuisverpleging

Discreet, met een persoonlijke aanpak

Venio Thuisverpleging in De Haan heeft meer dan 30 jaar ervaring in verpleging aan huis. Wij staan garant voor een onafhankelijke dienstverlening. Dat is goed nieuws, want dat betekent dat u altijd een beroep op ons kunt doen, ongeacht bij welke mutualiteit u bent aangesloten. 

Dankzij het derdebetalersysteem wordt de betaling via de mutualiteit geregeld. Wij zijn discreet en houden van een persoonlijke aanpak, waardoor we erg snel een vertrouwensband met onze patiënten opbouwen. Ons team van gediplomeerde en ervaren verpleegkundigen staat onder andere in voor hygiënische verzorging en pallatieve begeleiding naast onze specialisatie: wondzorg en inspuitingen voor diabetici.

Venio  despensarium, onze uitvalsbasis ten dienste van verzorging.

Misschien komt u liever zelf naar ons toe voor uw wondverzorging of inspuiting? Dat kan want wij beschikken over en eigen dispensarium in het centrum van De Haan. Het is erg gemakkelijk bereikbaar en bovendien werken we op afspraak. Zo bent u zeker dat u niet lang hoeft te wachten en dat uw komst is voorbereid voor een nog vlottere dienstverlening.

Met Venio uitleendienst willen we er graag voor zorgen dat u ook uit de voeten kunt als onze verpleger niet in de buurt is. In dat geval komen onze medische hulpmiddelen op uitleenbasis goed van pas. U kan bij ons onder andere terecht voor:
- krukken
- rolstoelen
- looprekjes

Bent U naar iets anders op zoek? Laat het ons weten, mogelijk vinden we ook daar een oplossing voor.

Uw verpleging aan huis - thuiszorg voor De Haan en Bredene.

 

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Venio thuisverpleging.

Contact

Venio thuisverpleging

Grotestraat 62, 8420 De Haan
  • Thuisverpleging
  • Thuiszorg
  • Verpleegkundige
  • Verpleging aan huis
T059 23 51 59
F059 23 85 84
M0476 48 22 02
Ond. nr.0434.791.315