Vastgoed Lymmo

Uw expert in verkopen, vastgoed en immo voor Zandhoven

Vastgoedkantoor regio Zandhoven

De vastgoed experten van Lymmo staan voor u klaar om op zoek te gaan naar het ideale eigendom. Ontdek hoeveel voordelen een expert ter zake oplevert wanneer je wil kopen/huren en/of verkopen/verhuren. Lymmo biedt u:

  • Gratis schatting
  • Begeleiding in de zoektocht naar uw droomwoning
  • Blijf op de hoogte van ons aanbod
  • Wij belonen onze tipgevers!

✔︎ Waardebepaling

Wenst u uw woning te verkopen? Neem dan contact met ons op voor een GRATIS en vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom. Wij taxeren uw pand op een realistische waarde, dit verhoogt de kans op een snelle verkoop.

✔︎ Keuring elektrische installatie

Naar aanleiding van de verkoop van een woning is de verkoper sedert 1 juli 2008 verplicht een controleverslag met betrekking tot de elektrische installatie te bezorgen aan de koper. Deze controle is verplicht voor een wooneenheid waarvan de elektrische installatie werd begonnen vóór 1 oktober 1981 en die nog geen controleonderzoek door een erkend organisme heeft ondergaan. Wij kunnen deze elektrische keuring voor u laten uitvoeren.

✔︎ Energieprestatiecertificaat (EPC)

De verkoper of verhuurder van een woning moet verplicht (sedert 1 november 2008) een energieprestatiecertificaat (EPC) hebben. Op het EPC staat de energiescore van de woning en advies om energie te besparen aan de koper of huurder. Een EPC blijft 10 jaar geldig. Er moet geen nieuw EPC gemaakt worden als het nog geldig is bij een nieuwe verkoop of verhuur. Als de woning ondertussen energiezuiniger werd, mag een nieuw EPC gemaakt worden. Wij kunnen deze voor u laten uitvoeren.

✔︎ Stookolietank

Verwarmt u uw woning met stookolie? Dan moet u deze tank regelmatig laten keuren. Dit keuring moet volgens de Vlarem-wetgeving verplicht gebeuren door een erkend technicus. Als de tank geschikt is bevonden voor gebruik of exploitatie, dan heeft deze een groene dop. Dit gunstig attest is wettelijk verplicht!

✔︎ Plaatsbeschrijving

Indien u uw eigendom verhuurt, dan maken wij voor u een professionele plaatsbeschrijving op. Ook dit is een wettelijk verplicht document.

✔︎ Begeleiding in de zoektocht naar een woning

Wenst u verdere inlichtingen over onze diensten, contacteer ons dan volledig vrijblijvend.