Vandenberghe Carrosserie

Vandenberghe Carrosserie

Professionals in herstelling van alle soorten voertuigen

Carrosserie Vandenberghe te Veurne staat synoniem voor passie, gedrevenheid en een voortdurend streven naar kwaliteit en professionalisme, doorgedreven vakmanschap sinds 1993. Geert en Dirk Vandenberghe runnen hun onderneming als een goed geöliede machine. Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn voor hen van fundamenteel belang. Carrosserie Vandenberghe maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

De nieuwste werkmethodes

Naast de traditionele carrosserieherstellingen gebruiken wij ook de nieuwste werkmethodes (Day Repair en Smart Repair) voor o.m. hagelschades. Wij herstellen alle type voertuigen: bestelwagens, hybride en elektrische wagens, mobilhomes en oldtimers. Ook voor depannage van uw voertuig kan u bij ons terecht. Wij brengen graag uw wagen met onze eigen depannagedienst tot aan onze werkplaats. We herstellen en vervangen ook autoruiten, in alle merken. Een gaatje of een ster kan door ons hersteld worden. Wanneer de ruit niet meer gerepareerd kan worden, vervangen wij deze vakkundig. Eén van onze specialiteiten is het aanbrengen van een warmtewerende permanente slijtvaste kleurlaag op uw autoruiten. (QualityGlassCoating). U kan bij ons ook terecht voor het lakken van radiatoren, meubels, keukens, profielen, enz.

Vandenberghe is uw allround carrosseriehersteller voor Veurne

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Vandenberghe Carrosserie.

Contact

Vandenberghe Carrosserie

Albert I laan 64, 8630 Veurne
  • Carrosserie
  • Carrosseriebedrijf
  • Herstellingen
  • Uitdeuken