Fotoalbums

Elektriciteitswerken Van Sever

Uw vakman in elektriciteitswerken, verlichting, warmtepompen, airco, ventilatiesystemen en zonnepanelen te Tervuren

Van Sever te Tervuren is een bedrijf dat zorgt voor uw installatie van algemene electriciteit, domotica, verlichting, netwerken, glasvezelnetwerken, camerabewaking, centraal stofzuigsysteem, ventilatie en warmtepompen met bijhorend de verwarmingsinstallatie.

Iedere installatie is uniek, zoals U. Bij iedere installatie staat u als klant centraal en wordt de installatie naar uw wens en op maat uitgewerkt & geinstalleerd. Van Sever gebruikt immers als slogan "Iedere installatie is uniek, zoals U!" Omdat Van Sever een gedreven bedrijf is, volgt het in zijn vakgebeid alle nieuwe ontwikkelingen op de voet. U kan uiteraard vrijblijvend contact opnemen voor advies & offertes.

Veel mensen vergeten hoe belangrijk verlichting wel is, de juiste sfeer te creëren in de woning en op de werkvloer om aangenaam te leven. Haal de zon weg, de grootse bron van licht, en er zou geen leven meer mogelijk zijn. Op een zonnige zomer dag zijn de mensen veel beter gemutst dan op donkere winterdag. Dit is juist hetzelfde bij een goed verlichte plaats en een slechte verlichte plaats. Van Sever kan uw lichtplan maken; want om naar TV te kijken heeft u ander licht nodig dan om een romantisch boek te lezen. Hierin helpt Van Sever u verder en werkt met alle grote en minder grote merken van verlichtingsarmaturen.

Van Sever, uw algemene elektriciteitswerken in Tervuren. Voor kantoren en winkels kunnen we ook volledig verlichtingsplan opmaken om de energiekost drastisch te verlagen. Uiteraard met in het achterhoofd de verlichting te verbeteren, waardoor het personeel het aangenamer vindt om te komen werken of klanten om te komen winkelen. De terugverdientijd bij het veranderen van halogeenspots door de juiste LED-spot is minder dan een jaar. Deze terugverdientijden berekenen wij uiteraard samen met uw plan.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Elektriciteitswerken Van Sever.

Contact

Elektriciteitswerken Van Sever

Karblokstraat 13, 3080 Tervuren
  • Ventilatie
  • Verwarming
  • Warmtepompen
  • Zonnepanelen
T02 303 82 91
M0497 58 55 62