Van Pee Tom

Van Pee Tom

Van Pee Tom gevestigd in Huldenberg (Ottenburg)
Uw specialist in het plaatsen van centrale verwarmingsinstallaties, sanitair, waterverzachters en ventilatiesystemen.

U kan tevens bij ons terecht voor onderhoud en herstellingen. Wij realiseren zowel nieuwbouwprojecten als renovatiewerken voor particulieren en bedrijven. Wij zijn actief in Brabant en daarbuiten.

Warmte in uw woning

Centrale verwarming

Doe een beroep op ons voor de efficiënte installatie van uw centrale verwarmingssysteem. Wij vervangen met plezier uw oude stookinstallatie en installeren een zuinig alternatief, zoals condensatieketels en warmtepompen. Eveneens verzorgen wij het wettelijke onderhoud van uw verwarmingsinstallatie.

Kwaliteit

Het beste centrale verwarmings- of sanitaire systeem voor uw woning? Wij stellen oplossingen op maat voor en helpen U graag bij de uitvoering! Neem snel contact op met ons, wij bezorgen U een vrijblijvende en gedetailleerde offerte. U kunt hier ook terecht voor het nodige advies.

Nieuwbouw en renovatie

Start U met een nieuwbouw- of renovatieproject? Wij nemen de centrale verwarming voor onze rekening en zijn tevens installateur van gas- en stookolieketels en warmtepompen. Tevens regelen wij ook uw sanitaire installatie tot in de puntjes. Bij ons geniet U dus van een totaalservice en optimale dienst-na-verkoop.

De beste sanitaire oplossing

Sanitair installeren en onderhouden

Wij zijn de specialist voor al uw sanitaire opdrachten in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Wij richten uw badkamer volledig in naar uw wensen of vernieuwen uw kranen, douches of toilet(ten). Uw buizenstelsel installeren of vervangen? Geen enkel probleem!

Totaalrenovatie van uw badkamer

Wij breken de oude sanitaire installatie uit, ruimen alles op, en plaatsen de nieuwe toestellen en meubelen. Wij passen ook uw centrale verwarming, watertoevoer en -afvoer, ventilatie, en elektriciteitsleidingen aan. Daarnaast leveren en plaatsen wij badkamertegels en herstellen we lekken en barsten. Kortom, we staan in voor de totaalrenovatie van uw badkamer.

Opvolging

Tom Van Pee komt langs om uw plannen en wensen te bespreken. Op basis daarvan maakt hij een gedetailleerde offerte. Akkoord? Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag! Aarzel niet ons te contacteren voor bijkomende informatie of een vrijblijvende offerte!

Van Pee tom, voor al uw centrale verwarming - sanitair en ventilatie te Huldenberg.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Van Pee Tom.

Contact

Van Pee Tom

Leuvensebaan 82a, 3040 Ottenburg
  • Centrale verwarming
  • Sanitair
  • Ventilatie
T016 89 58 52
M0494 70 99 83
Ond. nr.0899578790