Fotoalbums

Van Opstal Steenokkerzeel

Wij staan voor de hoogste kwaliteit en duurzaamheid!

Van Opstal gelegen in Steenokkerzeel (nabij Zemst) is al meer dan 45 jaar uw partner voor ramen, deuren en meer. Wij leggen de nadruk op kwaliteit door een persoonlijke service. Tegelijk staan we garant om steeds de beste prijs-kwaliteit verhouding te kunnen brengen.

Een eigen woning, de meeste onder ons willen dit vroeg of laat realiseren. Of misschien wilt u liever uw huidige woonst renoveren? Uw persoonlijke wensen of doelstellingen worden steeds uitvoerig besproken, samen met een duidelijke prijsofferte. Wij leveren steeds maatwerk, geen standaardkeuze uit een catalogus. Ramen & deuren geven vaak die persoonlijke toets aan een huis en dat beseffen wij bij Van Opstal maar al te goed!

Wij zijn gespecialiseerd in ramen, deuren, veranda’s en rolluiken en dit voor Steenokkerzeel, Zemst en omstreken. U krijgt bij ons altijd een gratis prijsofferte, contacteer ons voor meer informatie!

Laat u overtuigen

Ons familiebedrijf sinds 1965 is overgegaan van vader op zoon. Sindsdien heeft de mond-tot-mondreclame ervoor gezorgd dat Van Opstal een uitgebreid netwerk van tevreden klanten heeft kunnen bedienen. U kan bij ons terecht voor ramen, deuren en veranda’s in aluminium. Deze worden van begin tot eind zelf gemaakt door Van Opstal . Uiteraard kan u ook voor PVC bij ons terecht!

Van Opstal, uw ramen & deuren - veranda's - rolluiken voor Steenokkerzeel, Zemst en omstreken.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Van Opstal.

Contact

Van Opstal

Keistraat 10, 1820 Steenokkerzeel
  • Deuren
  • Ramen en deuren
  • Rolluiken
  • Veranda's
T02 751 88 27
F02 751 85 95
Ond. nr.0434.777.358