Van Looy Tuinplanning

Uw tuinbedrijf, tuinarchitect en tuinaannemer te Herentals voor tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinontwerp, tuinwerken en robotmaaiers

Van Looy Tuinplanning te Herentals verzorgt het ontwerp, aanleg en het onderhoud van privé- en bedrijfstuinen. Met 15 jaar ervaring bieden wij maatwerk, kwaliteit en service voor een betaalbare prijs. Contacteer ons voor de regio Herentals. U kunt hier alvast enkele van onze realisaties bekijken.

Ontwerp

U heeft plannen voor een nieuwe tuin of tuinrenovatie in Herentals? Dankzij onze ervaring en kennis kunnen wij u voor al uw projecten een creatieve oplossing bieden.

Lees meer...

Tuinaanleg

Van Looy Tuinplanning verzorgt de aanleg van uw droomtuin van begin tot eind. Met een professionele aanpak en oog voor detail kan u rekenen op een piekfijn resultaat.

Lees meer...

Onderhoud

Een tuin leeft, en heeft dus regelmatig onderhoud nodig. Zowel voor bedrijven als particulieren verzorgen wij het volledige onderhoud van uw tuin in de regio Herentals.

Lees meer...

Robotmaaiers

Voor het leveren en plaatsen van een robotmaaier kan u ook op ons beroep doen. Afhankelijk van het terrein en de noden maken we een keuze uit meerdere merken.

Lees meer...