Van Camp

Van Camp te Sint-Truiden biedt meer dan 80-jaar ervaring in installaties & onderhoud van centrale verwarming, sanitair en klimaatregeling.

Ons handelsmerk: de beste kwaliteit tegen de juiste prijs met een permanente dienstverlening. Voor particulieren, maar ook voor bedrijven, handelaren of publieke organisaties.

Onze diensten werden in de loop van de voorbije decennia permanent aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen op vlak van verwarmingstechnieken, luchtbehandeling en efficiënt energiebeheer.

Onze medewerkers scholen zich bij en houden zo hun vakkennis op peil. Als erkend lid van UBIC - ICS volgen wij onze sector op de voet, http://www.techlink.be

Bij ons staat de klant centraal. Voor iedere vraag of behoefte willen wij de juiste oplossing op maat voorstellen. Wij gaan in samenspraak met onze klanten steeds opbouwend tewerk. Zo willen wij bijdragen tot kwaliteit en veiligheid, steeds met aandacht voor milieuvriendelijkheid.

Vandaag kunnen zowel particulieren als organisaties een beroep doen op onze vakkennis voor onder meer ontwerp, aanleg en onderhoud van installaties voor verwarming, sanitair, airconditioning, luchtbehandeling, ventilatie of regeltechniek op gas, water of elektriciteit. Daarnaast bieden wij oplossingen voor installaties op basis van nieuwe verwarmingstechnieken, zoals zonne-energie, warmtepompen of houtketels.

Bij Van Camp bieden we u een complete technische dienstverlening, aangevuld met de expertise van onze vaste partners.

Van Camp, uw C.V. - sanitair - airco te St-Truiden.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Centrale verwarming & Sanitair Van Camp.

Contact

Centrale verwarming & Sanitair Van Camp

Tiensesteenweg 72, 3800 Sint-Truiden
  • Airco
  • Sanitair
  • Verwarming
  • Warmtepompen
  • Zonne-energie
T011 68 49 76
F011 67 43 07
M0495 51 68 49
Ond. nr.0436.416.856

Openingsuren: enkel na afspraak. Wij zijn altijd bereikbaar via telefoon.