Lipolaser

Lipolaser - Body contouring laser

Bij Valetudo - Figuurcorrectie te Vosselaar kan u terecht voor de Lipolaser. De Lipolaser is de allernieuwste ontwikkeling op het gebied van figuurcorrectie. Het is het niet-chirurgische alternatief voor liposuctie en biedt al na 1 behandeling een strakkere huid met vermindering van cellulite. De probleemzones worden aangepakt en u verliest vet op de moeilijke plaatsen zoals de heupen, de buik, de rijbroek en de bovenarmen. Deze revolutionaire behandeling is afkomstig uit de medische wereld en is volkomen pijnloos en veilig (FDA gekeurd).

Het pijnloze alternatief voor liposuctie

Lipolaser is de procedure die de kracht van diodelasers gebruikt om op een veilige manier in de huid van de patiënt te dringen en op een pijnloze wijze Triglyceriden uit de adipose cellen te bevrijden. Dit gebeurt door bio-stimulatie van de vetcelmembranen. Hierdoor worden water, Glycerol en vrije vetzuren vrijgemaakt die via het urinestelsel en de lymfebanen worden afgevoerd. Er ontstaat als het ware een lipolyse waardoor men in 1 behandeling ongeveer 468 Kcal verliest. Na de Lipolaser behandeling krijgt men een nabehandeling in onze HD- Comfort om zo de afvoer van de afvalstoffen te versnellen.

Hoe snel zie ik resultaat?

De meeste klanten constateren meetbare resultaten na de eerste behandeling. De standaard behandeling bestaat uit drie 20 à 30 minuten durende sessies per week gedurende 3 weken.

Voor de behandeling:

  • De dag voor, op de dag en de dag na de behandeling 1,5 - 2 liter water drinken
  • 2 uur voor en na de behandeling geen zware maaltijd nuttigen en geen koffie of alcohol te drinken
  • Voor de behandeling douchen en geen bodycremes gebruiken

Na de behandeling:

  • Na de behandeling kunnen de normale activiteiten direct worden hervat. Lipolaser garandeert een veilige, niet-invasieve behandeling zonder pijn of bijwerkingen.

CONTACTEER ONS