Vakantiehuis 't Klein Keuvelhof

Uw vakantiewoning, vakantieverblijf, vakantiehuis te Knokke-Heist

Vakantiewoning tot 12 personen in Knokke-Heist

Vakantiehuis 't Klein Keuvelhof is een bijzonder comfortabel vakantiehuis in Knokke-Heist waar je makkelijk met een groep tot 12 personen kan verblijven. De woning is smaakvol en hedendaags ingericht, is licht en ruimtelijk en straalt vakantiegevoel, rust en charme uit. De villa is een idyllisch onthaastingsverblijf met weidse polderzichten.

Op de benedenverdieping nodigt de grote open leefruimte uit tot gezellige momenten in de zithoek of lang keuvelen aan de grote keukentafel. De open keuken is volledig ingericht en voorzien van alle modern keukencomfort. Vakantiehuis 't Klein Keuvelhof telt 5 slaapkamers en 3 badkamers.

Ons luxueuze vakantiehuis ligt op een schilderachtige locatie in Knokke-Heist. Diep verborgen in de Knokse polders, op een hoeve, middenin de natuur, met weidse en unieke polderzichten. Het is er bijzonder rustig. Je geniet van de grote tuin en het zuidgericht terras in volledige privacy. Geniet van de eindeloze vergezichten met grazende viervoeters in de hoofdrol. Ooievaars, reigers en roofvogels vliegen boven de polders rond het vakantieverblijf. Natuurreservaat 'het Zwin' ligt dan ook op een boogscheut van 't Klein Keuvelhof verwijderd.

Fietsen, wandelen of gewoon genieten, Vakantiehuis 't Klein Keuvelhof is een ideale uitvalsbasis voor families en vrienden om de natuur, de zee of het strand te verkennen. Ook een bezoek aan het Zwin of daguitstappen in de Zwinregio, zoals Brugge en Damme zijn dichtbij en meer dan de moeite waard.