Ultimi Totaalprojecten

Bouwbedrijf gespecialiseerd in sleutel op de deur, renovaties en skeletbouw te Aalter

Totaalprojecten Aalter

Communicatie, tijd en geld zijn van oudsher de drie voornaamste pijnpunten in de bouwsector. Net daar zet Ultimi uit Bellem (Aalter), aanbieder van totaalprojecten, sterk op in. Wij leggen ons toe op totaalprojecten voor nieuwbouw (sleutel op de deur), renovatie, skeletbouw en inrichting. Dat doen we zowel voor de professionele markt als voor particulieren.

Het bedrijf bestaat al sinds 1992. Samen met mijn man Wouter Lips, die voordien al in de bouwsector actief was, nam ik de zaak in 2008 over. We evolueerden naar onderneming die deels met eigen mensen, deels met onderaannemers alle werken uitvoert. Die schaalgrootte biedt ons de mogelijkheid om een bepaalde flexibiliteit te garanderen en sterk in te zetten op een zorgvuldig uitgekiende timing.

Op vlak van timing werken wij met een contractueel vastgelegde begin- en einddatum van de werken. Inzake budget, krijgt de bouwheer van ons een heel gedetailleerde en transparante offerte. Als hij bij de keuze voor bepaalde materialen of technieken moeilijk de knoop kan doorhakken, begeleiden wij de klant graag naar een assortiment dat helemaal binnen zijn budget past. Naar communicatie toe kan de bouwheer altijd terecht bij een vaste contactpersoon die het project permanent opvolgt. Daarnaast kan hij ook online voortdurend de vorderingsstaat raadplegen en zo helemaal op de hoogte blijven van de vooruitgang van zijn project.

Om alles vlot te laten verlopen, is het een groot voordeel dat al onze medewerkers Nederlandstalig zijn. En als er onverwacht toch een probleem opduikt dan is er nog altijd onze depannagedienst, die is dag en nacht inzetbaar, 7/7. Stel dat je een waterlek hebt of een probleem met de verwarming of het sanitair, dan lossen we dat binnen de kortste keren op. De Ultimi service gaat nog verder, elke klant ontvangt een opleveringsdossier met alle technische fiches van de materialen, plannen, keuringsattesten,... Handig als u later de woning wilt verhuren, verkopen of renoveren, want u bent perfect op de hoogte van de structuur van uw interieur en de gebruikte materialen.