Uitvaartverzorging B. Bellefroid

Uitvaartverzorging B. Bellefroid Kortenberg

Het overlijden van een naaste staat ons allen te wachten tijdens de levensweg die we bewandelen. Dit neemt niet weg dat het een moeilijke tijd is waar men door moet. Het is een periode van verdriet gevuld met veel vragen en regeling van praktische zaken. Om u hierbij te begeleiden met de nodige zorg en tact stellen wij onze diensten ter uwe beschikking.

Begrafenissen

In deze moeilijke tijden moeten er vele beslisingen en administratieve zaken geregeld worden. Als ervaren uitvaartonderneming kunnen wij u voorzien van de nodige informatie omtrent het verloop van de uitvaartdienst en de wijze van teraardebestelling (colombarium, urnenveld, asverspreiding en verschillende concessies).

Funerarium

Wij stellen onze ruime rouwkamer ter beschikking van de familie en vrienden, waar ze na afspraak steeds terecht kunnen om afscheid te nemen van de overledene en waar men een boodschap in het rouwregister kan nalaten voor de familie van de overledene.

Bloemen

Onze winkel bevat een ruime keuze aan kunstzijde bloemen en kransen. Wij werken ook samen met een bloemist die grafstukken en bloemenkransen kan samenstellen met levende bloemen naar uw wensen.

Grafmonumenten

Het verliezen van een dierbare is een moeilijke periode voor ieder van ons. De vele zaken die moeten geregeld worden, maken het dikwijls nog moeilijker. Toch is de keuze van een grafmonument belangrijk, dit als teken van respect en liefde voor de overledene. Ook is het voor u een plaats van herdenking bij moeilijke momenten. Voor een vrijblijvende offerte van één van onze grafmonumenten, is het mogelijk even samen te komen om de catalogus te overlopen.

Uitvaartverzorging B. Bellefroid, uw begrafenisonderneming voor Kortenberg en omstreken.

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Uitvaartverzorging B. Bellefroid.

Contact

Uitvaartverzorging B. Bellefroid

Kiewitstraat 40, 3070 Kortenberg

Vestigingen

Uitvaartverzorging Bellefroid Leefdaal
Dorpstraat 535, 3061 Leefdaal
  • Begrafenisondernemer
  • Begrafenissen
  • Crematies
  • Uitvaartcentrum
  • Uitvaartverzorging