Uitvaartcentrum Eugène Timmermans

Uw begrafenisondernemer, begrafenissen, uitvaartbegeleiding te Mortsel

Uitvaartbegeleiding Mortsel

Omdat we heel goed beseffen hoe ingrijpend het verlies van een dierbare kan zijn, begeleiden we u van A tot Z. We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart, maar hebben tegelijk oog voor het menselijke aspect.

We maken veel tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de wensen en het budget van de nabestaanden. Elke uitvaartverzorging is immers een persoonlijke aangelegenheid, en een mooi afscheid is noodzakelijk om een ingrijpend verlies te kunnen verwerken.

Wij koppelen traditie aan een hedendaagse cultuur. Met frisse en vernieuwende ideeën gaan we mee met onze tijd, maar tegelijk hebben we respect voor traditie. We kennen de gebruiken van de verschillende godsdiensten en levensbeschouwingen, en onze medewerkers zijn meertalig.

We besteden bijzonder veel aandacht aan kinderen. Zij kunnen het overlijden van een dierbaar familielid vaak moeilijk plaatsen, daarom zorgen wij voor aangepaste begeleiding tijdens het rouwproces.

Ook voor en na de uitvaart staan wij altijd klaar met nuttig advies. U kan bij ons terecht om vooraf al financiële en praktische zaken te regelen via een uitvaartverzekering of wilsbeschikking.

Na de uitvaart staan wij klaar met nabestaandenzorg. Onze nazorgconsulenten begeleiden u na de begrafenis of crematie met de administratie. Zo krijgt u al die praktische zaken niet over u heen tijdens een periode van rouw. Wij zijn zeven dagen op zeven, 24 op 24 uur bereikbaar via telefoon: 03 440 52 19

"We dragen de naam Timmermans met trots, al meer dan 135 jaar bieden wij nabestaanden in het Antwerpse op maat gemaakte uitvaartzorg van de hoogste kwaliteit. We werken met een team van gemotiveerde uitvaartmedewerkers die respect hebben voor tradities maar tegelijkertijd streven naar een hedendaagse aanpak van uitvaartbegeleiding."
Tom Spruyt, Begrafenisondernemer

CONTACTEER ONS