Uitvaartcentrum Beutels

Begrafenisondernemer, uitvaartbegeleiding, uitvaartzorg te Hasselt

Uitvaartcentrum Beutels te Hasselt

U kan bij Uitvaartcentrum Beutels terecht voor elke uitvaart van A tot Z, wij staan u bij tijdens elke stap. Voor grafmonumenten, bloemen, drukwerk en repatriëringen kunnen wij eveneens iets voor u betekenen en dit voor de regio's Diepenbeek, Genk, Hasselt, Herk-de-Stad en Lummen.

Het uitvaartcentrum beschikt over een winkel, een regelruimte met eigen drukkerij en toonzaal voor kisten, urnen en grafmonumenten. Verder beschikken we over een aula met alle moderne audiofaciliteiten en eigen koffiezaal en een uitgebreide, moderne groetkamer waar elk afscheid een geboorte van een mooie herinnering zal worden.

Kim Beutels heeft reeds 8 jaar ervaring in begrafenissen. Hij heeft hierdoor de nodige kennis om u bij te staan in de moeilijke momenten van afscheid en begeleiding. Respect en vertrouwen zijn de sleutelwoorden. Werken vanuit het hart voor elke getroffen familie. Niets is teveel om u bij te staan in de moeilijke momenten van afscheid. Wij zijn er voor u voor, tijdens en na elk overlijden. Bezoek onze website voor meer informatie.

Contacteer ons