TX3 klank- en lichttechnieken

Uw muziekshop, geluidsinstallaties en mengpanelen te Aalst

DJ-LJ-VJ

Wij ondersteunen alle disc-, light en video-jockeys. Wij leveren alles wat u nodig heeft. Mengpanelen, versterkers, partyverlichting tot de uitwerking van een complete DJ-booth. Ook hobby- en home DJ’s komen bij ons zeker aan hun trekken.

Particulieren / Horeca

Fantastische klank en ideale verlichting voor een gemoedelijke sfeer thuis, op restaurant, op café…. Alles op maat van uw behoeften voor de beschikbare ruimte en het voorziene budget. Bezoek onze projectafdeling hiervoor en wij geven u advies tot in het kleinste detail.

Bedrijfsinstallatie

Als installateur/systeem integrator staan wij voor elk bedrijf ter beschikking. TX3 te Aalst maakt de beste audiovisuele oplossingen bereikbaar voor ieder bedrijf. Makkelijk in gebruik, innovatief en betaalbaar is ons uitgangspunt. Installaties voor achtergrondmuziek in ontvangstruimtes, burelen, winkels, met oproep en omroepmogelijkheden. Presentatiesystemen voor in de vergader- en presentatieruimte en digital signage oplossingen voor communicatie en reclame doeleinden. Alle voorzieningen voor projectie, conferencing, voordrachten, … voor openbare besturen, bedrijven, banken, ….

Onderwijs

Wij verzorgen de volledige multimedia-uitrusting van auditoria met headset microfoons, mobiele projectieschermen, projectoren, …. Sommige lesomstandigheden vragen draagbare systemen. Ook daarvoor zijn wij uw ideale partner.

Multiroom audio bij u thuis

Als u ten volle wil genieten van uw favoriete muziek, het geluid van films, concerten of sportwedstrijden dan is een SONOS systeem echt iets voor u! Sonos is het meest geavanceerde systeem om uw audio draadloos te streamen doorheen uw ganse woning.

Winkels

Zachte muziek en trendy verlichting bepalen de sfeer van uw winkelruimte. Logoprojectie, uitlichten van displays, omroepen van commerciële boodschappen,…. Wij bieden u de gepasts oplossingen en beschikken over een ruime ervaring.

Fitness en welness

Een ontspannen sfeer in de sauna met aangepaste muziek, energieke deuntjes in de aerobiczaal, flatscreens bij de fitnesstoestellen,….

Muziekshop Aalst

Uw partner voor klank- en lichttechnieken en audiovisuele oplossingen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in professioneel geluid, licht en audiovisuele oplossingen zijn wij zeer goed geplaatst om u advies, service en knowhow te verlenen. Door onze jarenlange relatie met de voornaamste merken en leveranciers kunnen wij u steeds een correcte prijs/kwaliteit verhouding en een uitstekende dienst na verkoop garanderen.

Uw audiovisueel project, u weet wat, wij weten hoe

Advies op maat

Wanneer u naar ons toekomt met een vraag, een project, een idee,… is het eerste wat wij doen heel eenvoudig: luisteren. En wel gericht luisteren, tot wij ons een concreet beeld kunnen vormen van wat u precies wil en hoeveel u er voor wil investeren. Betreft het een eenvoudig systeem dan kunnen wij u doorgaans direct de juiste materialen leveren want wij beschikken immers over een ruime voorraad.

Projecten worden intensief uitgewerkt. Op basis van de eerste informatie denken wij vanuit onze vakkennis met u mee. Welke oplossingen zijn er ? Wat zijn de voor- en nadelen? En als er voor uw vraag niet meteen een kant-en-klaar product bestaat, gaan wij innoveren, zoeken, uitproberen…

Tot we een systeem vinden dat helemaal aan uw wensen voldoet en past binnen uw budget. Die oplossing overlopen we nog eens samen met u. U krijgt de kans om al uw vragen te stellen en kunt dan met kennis van zaken een beslissing nemen.

Concrete uitvoering

Onze aankoopdienst selecteert het materiaal en indien nodig maken onze technici een proefopstelling in ons eigen atelier. Wat tot dan toe alleen op papier bestond krijgt nu stilaan vorm…. Uw wensen en uw budget zijn daarbij nog steeds het uitgangspunt. Komen er in deze fase nog extra ideeën naar voren, dan kunnen die nog in het project opgenomen worden.

Installatie & opvolging

Alle onderdelen worden getest en op punt gezet. Pas dan komen wij het geheel bij u plaatsen. Daarvoor wordt meestal samengewerkt met uw andere partners, die bijvoorbeeld de binnenhuisdecoratie van uw zaak voor hun rekening nemen, of andere elementen komen afwerken. Na de installatie volgt uiteraard een algemene test en indienststelling…. Wedden dat u versteld zal staan van het resultaat?

Dienst na verkoop

Ook hier gaan wij voor een perfecte service. Is uw installatie aan onderhoud of vernieuwing toe? Wil u nog een aanpassing of heeft u plots een nieuw idee? Neem gerust contact met ons op, ook na de plaatsing staan wij graag tot uw dienst!