Tweedehandskledij Altera Vita

Altera Vita Kruibeke

Tweedehandskledij en accessoires, geef je kledij een tweede leven!

Concept

Veel kleding is te klein, te groot, niet meer jouw stijl, ben je beu, is een miskoop,... Voor je het weet zit je kleerkast vol met dingen die je niet meer draagt. Je hebt geen plek meer voor nieuwe mooie spullen. Herkenbaar? Wat denk je? Wil je graag meer kastruimte? Wil je daar hulp bij? Heb je geen tijd om zelf je kleding te verkopen? Wil je graag een centje bijverdienen? Dat kan! Breng je spulletjes binnen bij Altera Vita te Kruibeke en wij doen de rest!

Hoe ga je te werk?

Maak via de kalender op www.alteravita.be een afspraak. Deze afspraak zal ongeveer een uurtje in beslag nemen. We gaan dan samen door de spulletjes en er wordt bepaald wat geschikt is voor verkoop en krijg je meer uitleg hoe alles precies in zijn werk gaat.

Let op: afspraken kunnen alleen online gemaakt worden!

Wat kan je binnenbrengen? Enkel dames- en kinderkleding, schoenen en accessoires (juwelen, handtassen,...) Geen ondergoed!

E-shop

Naast het binnenbrengen van je kledij is Altera Vita te Kruibeke ook een leuke en hippe e-shop waar je zelf op zoek kunt gaan naar leuke en hippe spulletjes. Ben je op zoek naar dat ene kledingstuk dat net nog ontbreekt in je garderobe? Neem dan vlug een kijkje op www.alteravita.be en misschien vind je net dat waar jij naar op zoek bent! Vergeet ook zeker niet onze facebookpagina te bekijken voor de laatste nieuwtjes.

Nieuws & activiteiten

Webshop voor tweedehandskleding

Beste dames, goed nieuws! Op 20 november gaat de nieuwe webshop van Tweedehandskledij Altera Vita van start! Vanaf die dag kunnen jullie online een afspraak maken om kleding binnen te brengen.

Vanaf 20 november gaat de tweedehands website/webshop Altera Vita online!

Begin nu alvast massaal...

lees meer
Webshop voor tweedehandskleding

Tweedehands kledij & accessoires

Dames heb je ook kasten die uitpuilen van de schoenen en kleding die je niet (meer) draagt? Heb je geen tijd om zelf je kledij te verkopen? Wil je dit graag uit handen geven en er nog een aardige cent aan verdienen?

Hou dan onze nieuwsberichten in de gaten! Wij hebben de ideale oplossing voor...

lees meer
Tweedehands kledij & accessoires
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Tweedehandskledij Altera Vita.

Contact

Tweedehandskledij Altera Vita

Polderstraat 10, 9150 Kruibeke
  • Accessoires
  • Tweedehands kinderkleding
  • Tweedehandskleding
M0476 53 89 03
Ond. nr.0684.423.486
Maandag Open
Dinsdag Open
Woensdag Open
Donderdag Open
Vrijdag Open
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Enkel bereikbaar via telefoon tijdens de kantooruren.