Fotoalbums

Altera Vita Kruibeke

Tweedehandskledij en accessoires, geef je kledij een tweede leven!

Concept

Veel kleding is te klein, te groot, niet meer jouw stijl, ben je beu, is een miskoop,... Voor je het weet zit je kleerkast vol met dingen die je niet meer draagt. Je hebt geen plek meer voor nieuwe mooie spullen. Herkenbaar? Wat denk je? Wil je graag meer kastruimte? Wil je daar hulp bij? Heb je geen tijd om zelf je kleding te verkopen? Wil je graag een centje bijverdienen? Dat kan! Breng je spulletjes binnen bij Altera Vita te Kruibeke en wij doen de rest!

Hoe ga je te werk?

Maak via de kalender op onze website een afspraak. Deze afspraak zal ongeveer een uurtje in beslag nemen. We gaan dan samen door de spulletjes en er wordt bepaald wat geschikt is voor verkoop en krijg je meer uitleg hoe alles precies in zijn werk gaat.

Let op: afspraken kunnen alleen online gemaakt worden!

Wat kan je binnenbrengen? Enkel dames- en kinderkleding, schoenen en accessoires (juwelen, handtassen,...) Geen ondergoed!

E-shop

Naast het binnenbrengen van je kledij is Altera Vita te Kruibeke ook een leuke en hippe e-shop waar je zelf op zoek kunt gaan naar leuke en hippe spulletjes. Ben je op zoek naar dat ene kledingstuk dat net nog ontbreekt in je garderobe? Neem dan vlug een kijkje op onze website en misschien vind je net dat waar jij naar op zoek bent! Vergeet ook zeker niet onze facebookpagina te bekijken voor de laatste nieuwtjes.

Nieuws & activiteiten

20% korting bij Tweedehandskledij Altera Vita

Tweedehandskledij Altera Vita We hebben de kaap van 300 likes bereikt op onze facebook en geven daarom gedurende een maand een korting van 20% op de hele webshop. Op naar de 500 likes! 😊 Vul de code 300 in bij het afrekenen en geniet van jullie korting! Gratis verzending vanaf 40 euro,...
lees meer
 20% korting bij Tweedehandskledij Altera Vita

Happy second hand shopping

Altera Vita doet ook mee met de solden! Vul de code SOLDEN in bij het afrekenen en geniet van 15% korting op al je aankopen! Gratis verzending bij een aankoop vanaf 40 euro! Happy second hand shopping!
lees meer
Happy second hand shopping
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Tweedehandskledij Altera Vita.

Contact

Tweedehandskledij Altera Vita

Polderstraat 10, 9150 Kruibeke
  • Accessoires
  • Tweedehands kinderkleding
  • Tweedehandskleding
Maandag Open
Dinsdag Open
Woensdag Open
Donderdag Open
Vrijdag Open
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Enkel bereikbaar via telefoon tijdens de kantooruren.