Tuinwerken Kevin

Uw tuinwerker voor Kortenberg

Voor al uw tuinwerken regio Kortenberg

Tuinwerken Kevin is een jong dynamisch bedrijf uit Meerbeek (Kortenberg), dat voor u kwalitatief werk uitvoert. Als zelfwerkende aannemer kan ik u een snelle en correcte service geven. Wij doen aanleg en onderhoud van tuinen en machinale tuinwerken. Ook het vellen van bomen voeren wij uit, tevens op moeilijke gronden. Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven zowel de aanleg als het onderhoud. Ook werken wij regelmatig voor collega's in onderaanneming, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Tuinwerken Kevin uit Kortenberg staat in voor de aanleg en onderhoud van uw tuin.

  • Aanleg van: tuinen, bedrijfstuinen, gazon, weide, terrassen, nidagravel.
  • Onderhoud: snoeien, scheren van hagen, verticuteren van gras, bemesting van gazon, opkuis van bladeren, maaien van gazon met duwmaaier of zitmaaier, onkruidbestrijding, vellen van bomen, (ver)hakselen van snoeiafval.

Boomwerken: vellen van bomen

Het vellen van bomen doen wij door middel van het omzagen indien de boom vrij kan vallen. Indien er obstakels beneden onder de boom staan, wordt de boom ontmanteld en in stukken veilig afgelaten. Wij kunnen de takken verhakselen en u kan deze snippers gebruiken in de borders of wij voeren dit af naar wens. Wij kunnen met een minimum doorgang van 77cm werken en zo in de achtertuin een boom vellen en alles netjes versnipperen, zodat er geen takken door het huis moeten (met de nodige schade tot gevolg). Neem gerust contact op indien u niet zeker bent van de situatie.

Machinale tuinwerken

Voor het uitvoeren van machinale tuinwerken beschikken wij over twee minitractors die makkelijk kunnen werken in kleine en grote tuinen. Met minitractor: frezen, rotoreggen, klepelmaaien van gras, bramen, sproeien en strooien, kilveren, klieven van hout, verluchten van gras, breken van de grond, aanvoer compost met grondbak. Met andere machine's: maaien van gras, met zitmaaier met opvang, graven, nivelleren, uittrekken struiken en hagen. Verhakselen tot diameter 12cm (min doorgang 75cm nodig), stronken frezen en vrijmaken van terreinen.

Heeft u graag meer info? Aarzel niet om ons te contacteren.

CONTACTEER ONS