Tuinmachines Van Eynde

Tuinmachines Van Eynde

Bij Tuinmachines Van Eynde vind je voor iedere job de juiste machine !

Kleine of grote tuin, particuliere of professionele gebruiker? U kan bij ons te Kruibeke (Bazel) terecht voor deskundig en persoonlijk advies bij de aankoop van uw tuinmachines.

Wij bieden in onze winkel een uitgebreid gamma aan van machines voor het onderhoud van tuin en park. Kwaliteit komt voor ons op de eerste plaats. Machines waarmee u comfortabel kunt werken, die ontwikkeld zijn met aandacht voor ergonomie en veiligheid. Duurzame machines waarop u kunt vertrouwen. Ook het ecologische aspect van tuinmachines wordt steeds belangrijker en speelt dus een rol bij het uitkiezen van ons assortiment.

Zitmaaiers, loopmaaiers, heggenscharen, kettingzagen, bosmaaiers, bladblazers, hakselaars, gazonverluchters en andere tuin- & parkmachines. Dankzij jarenlange ervaring (reeds meer dan 20 jaar) kan Jozef u in de winkel te Kruibeke perfect helpen om de juiste machine te kiezen die u nodig heeft.

Zoals u weet, staat de technologie niet stil. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk om alle ontwikkelingen in de tuin- en parkwereld nauwgezet op te volgen en ons assortiment daarop af te stemmen. Zo wordt de verkoop van robotmaaiers steeds belangrijker. Ook ons gamma van accu-machines wordt steeds groter. Steeds meer particulieren én professionelen ervaren de vele voordelen hiervan: werken met een accu-tuinmachine is ecologischer, voordeliger en ergonomischer. De accu kunt u voor verschillende machines gebruiken wat het gebruiksgemak aanzienlijk verhoogt.

Onderhoud van een machine is van groot belang voor een goede werking en lange levensduur. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Na de aankoop is het immers nodig om te kunnen rekenen op een correcte service. De herstellings- en onderhoudswerken worden uitgevoerd door Jozef en Glenn, terwijl Ilse de administratie op zich neemt om alles efficiënt te laten verlopen.

Op onze website kunt u een overzicht vinden van alle machines en merken die we verkopen. Er worden ook regelmatig nieuwsberichten op gezet met interessante weetjes, promoties en nieuwe producten. Heeft u een vraag of wenst u meer informatie ? Contacteer ons via telefoon of mail of kom eens langs in onze winkel. U bent van harte welkom bij "Tuinmachines Van Eynde" te Kruibeke.

Nieuws & activiteiten

Welke brandstof gebruik ik best voor mijn tuinmachine?

Sinds 01/01/2017 is in België de loodvrije benzine 95-E5 vervangen door 95-E10. Deze brandstof bevat maximum 10% bio-ethanol (= dubbel zoveel als voorheen). Deze maatregel heeft als doel om de uitstoot van CO2 en broeikasgassen te verminderen. Maar indien u 95-E10 gebruikt voor uw tuinmachines,...
lees meer
Welke brandstof gebruik ik best voor mijn tuinmachine?

ACCU tuinmachines = de toekomst

Accumachines Het gebruik van ACCU machines wordt steeds belangrijker bij het onderhoud van tuinen en gazons. Maak een afspraak om onze DEMO ACCU machines uit te testen en ervaar zo de vele voordelen.ECOLOGISCH: geen schadelijke uitlaatgassen; beter voor het milieu en uw eigen...
lees meer
ACCU tuinmachines = de toekomst
meer nieuws & activiteiten

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Tuinmachines Van Eynde.

Contact

Tuinmachines Van Eynde

Kruibekestraat 87, 9150 Bazel
  • Tuinmaterialen
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30u-12.00u, 14.00u-18.00u
Woensdag 09.30u-12.00u, 14.00u-18.00u
Donderdag 09.30u-12.00u, 14.00u-18.00u
Vrijdag 09.30u-12.00u, 14.00u-18.00u
Zaterdag 09.30u-12.00u, 13.00u-16.00u
Zondag Gesloten