Tuinmachines

Een mooie tuin krijg je niet vanzelf. Een mooie tuin vraagt om werk en onderhoud. Maar een mooie tuin kan ook de trekpleister van jouw woning zijn. Wij zijn daarin graag jouw partner in crime en laten je graag kennismaken met die tuinmachines die jouw tuin perfect onderhouden. Van Honda grasmaaiers tot robotmaaiers en zitmaaiers. Want met het juiste onderhoud, is het gras niét groener aan de andere kant.

Honda grasmaaiers, jouw ideale tuinpartner

Als jarenlange verdeler van Honda grasmaaiers en tuinmachines kunnen wij je beloven: bij Honda zit je goed. In hun uitgebreide assortiment vindt iedereen zijn ding, de tuinmachine die perfect past bij hoe jij je tuin wilt onderhouden. Met aandacht voor comfort, gebruiksgemak en slimme technologieën. De grasmaaiers van Honda worden continu vernieuwd en bieden jou alleen maar de beste kwaliteit. Je tuin zal je dankbaar zijn.

Zij geven vorm aan jouw tuin

Welke Honda grasmaaier of tuinmachine past het best bij jouw tuin? Maak kennis met onze selectie van Honda’s grasmaaiers en andere topproducten.

Onderhoud & service van je Honda grasmaaier

Wij willen dat jij zo lang en optimaal mogelijk geniet van jouw tuinmachine. Daarom hebben wij onze eigen hersteldienst en daarnaast nog een extra onderhoudsservice tijdens de wintermaanden. Wanneer jij jouw Honda grasmaaier niet gebruikt, halen wij hem bij jou op voor een winteronderhoud. Na de winter leveren wij jouw machine weer netjes af, klaar voor de volgende zomer. Op die manier vermijden we lange wachttijden in de lente en kom jij niet zonder tuinmachine te vallen, op de momenten dat jij ‘m écht nodig hebt.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE