Tuinmachines De Dobbelaere

Uw specialist in grasmaaiers, bladblazers en kettingzagen te Aalter

Tuinmachines

Bij Tuinmachines De Dobbelaere hebben wij de meeste van de machines voor u klaar staan in onze toonzaal of ons magazijn te Aalter: kom dus zeker eens kijken. Is de machine van uw keuze toch niet op voorraad dan zorgen wij ervoor dat u toch zo snel mogelijk aan de slag kunt. Toch niet gevonden wat u zoekt? Laat het ons weten, dan zoeken wij met u mee.

Grasmaaiers

Ons aanbod grasmaaiers bestaat uit drie verschillende merken (Honda, Husqvarna en Makita). Wij zijn er van overtuigd een gebalanceerd aanbod te hebben, in elke prijsklasse en kwaliteit. Hierdoor bereiken wij zowel de particulier met een klein tuintje, alsook de professionele tuinaanlegger!

Bladblazers

Opruimen van bladeren in de herst of gewoon periodiek vuil verwijderen uit de tuin. Maak het jezelf gemakkelijk met een bladblazer. Wij verdelen vier merken bladblazers (Honda, Husqvarna, Makita en Echo), handgedragen of ruggedragen, accu of benzinemotor, of met een optionele zuigfunctie. Wij zijn er van overtuigd een gebalanceerd aanbod te hebben, in elke prijsklasse en kwaliteit.

Kettingzagen

Snoeiwerk in de tuin, het zagen van brandhout, je bent professioneel boomverzorger of je bent actief in de bouw en moet soms houtwerk slopen, dan komt een kettingzaag handig van pas! Wij verdelen drie merken kettingzagen (Husqvarna, Makita en Echo). Het gaat hier over snoeizagen, gewone kettingzagen, professionele kettingzagen, kettingzagen op steel,... en dit in zowel accu, elektrische als benzine uitvoering.