Tuinen Seghers

Uw vakman in tuinen, tuinaanleg, tuinonderhoud te Izegem

Waar groen en creativiteit elkaar ontmoeten!

Tuinen Seghers, het team waar creativiteit én groen elkaar ontmoeten. Waar klant en aannemer samenwerken van idee tot realisatie. Van kleine stadstuinen tot grote bedrijfsterreinen, alles wordt met evenveel respect en waardering door onze groene vingers onder handen genomen. Een gezellige tuin maakt deel uit van je gezinsleven. Het brengt je tot rust... maar evengoed is hij de plaats waar familie en vrienden samenkomen. Tuinen Seghers slaagt er telkens opnieuw in om deze facetten in jouw tuin te creëren.

Tuinen Seghers is een jong, ervaren én dynamisch team. Tuinen Seghers gaat voor de perfectie bij de aanleg en het onderhoud van tuinen. De firma uit Izegem staat synoniem voor 19 jaar ervaring en een open communicatie met de klant. Hun visie: "Jouw tuin, mijn passie”. Jouw tuinideeën worden door ons in een ontwerp geplaatst. Beschik je al over een plan? Ook dat werken we graag voor je uit.

Tuinonderhoud met aantrekkelijke onderhoudscontracten

Voor bedrijven hebben we aantrekkelijke onderhoudscontracten die bij het bedrijf passen. Een groene én verzorgde werkomgeving stimuleert en motiveert niet alleen de werknemer, maar speelt ook een belangrijke rol voor de toekomstige klant. We plannen zelf onze onderhoudsbeurten en leven die stipt na. Je merkt het op, Tuinen Seghers is er voor ieder iedereen!