Tuinaanleg, tuinverlichting & elektrotechniek

Tuinaanleg Dendermonde

Gunther De Vis, zaakvoerder van Tuinconcept DVG gevestigd in Dendermonde, heeft al jarenlang ervaring in tuinaanleg en elektrotechniek. U bent verzekerd van een hardwerkende vakman met kennis van zaken, die steeds zelf op de werf aanwezig is. Altijd perfect werk probeert te leveren en altijd de gemaakte afspraken en planning nakomt.

Lees meer

Opritten, terrassen, afsluitingen & schuttingen

Bent u op zoek naar een echte stielman voor tegelwerken of een oprit en terras rond uw woning of kleine graafwerken rond het huis? Iemand die poorten of afsluitingen van topkwaliteit installeert alsook ook geautomatiseerde? Of iemand om uw tuin vakkundig aan te leggen, zodat u jarenlang geniet van een groene oase in uw achtertuin? Dan bent u bij Tuinconcept DVG te Dendermonde aan het juiste adres.

Lees meer

Automatisatie en handmatige houten poorten

Wilt u uw tuin aanleggen of een houten poort plaatsen? Of wilt u dat prachtige terras laten leggen aan uw woning? Contacteer ons dan vandaag nog en vraag uw gratis en vrijblijvende offerte aan. Voor onze houten poorten werken we samen met www.houtland.info, die hebben een heel ruim aanbod. Wij plaatsen elke poort, mét of zonder automatisatie.

Lees meer