Bedrijven en industrieparken

Tuinaanleg en onderhoud voor bedrijven op maat

Ambigreen neemt niet alleen het ontwerp, maar ook de aanleg en het onderhoud van uw bedrijfstuin of grasperk of groenzone volledig in handen. Daarom bieden wij u een onderhoudscontract aan dat bij uw bedrijf past. We plannen zelf het onderhoudsschema van uw bedrijfstuin en volgen dit op.

Zo geeft uw tuin steeds een verzorgde indruk en dat straalt af op uw bedrijf. De meeste bedrijven kiezen voor vast onderhoud van de tuin, je kan een keuze maken uit 1 keer per week, 1 keer om de 2 weken of 1 keer per maand. Wij staan in voor het onderhoud en maaien van het gras rondom bedrijfspanden, groenonderhoud, snoeien van struiken, planten en bomen...

Groen maakt mensen gelukkiger in hun werkomgeving. Maar groen siert alleen als het goed onderhouden wordt. Ambigreen neemt zowel het groen- als het parkingonderhoud in handen: maaien, snoeien, opruimen van zwerfvuil, … onze mensen hebben het allemaal in de (groene) vingers.

Aanleg grasperken

Aanleg parkeerplaatsen met grastegels

Voor een correct aangelegde parking ben je bij Ambigreen aan het juiste adres: we voorzien kwaliteitsvolle grastegels voor de aanleg van parkeerplaatsen, parkingopritten, toegangspaden en staanplaatsen.

Grondwerken met graafmachine

Ambigreen is al vele jaren actief op het gebied van tuin- en grondwerkzaamheden zowel voor particulieren als bedrijven. De meeste grondwerken die wij uitvoeren zijn : graafwerkzaamheden, sloopwerken, het regelen van containers voor het vervoeren van tuinafval, snoeiwerkzaamheden... Wij beschikken over onze eigen machines en bijbehorend materieel wat nodig is om grond werkzaamheden vakkundig uit te voeren. Bij Ambigreen staan uw wensen altijd centraal.

Snoeiwerken

Dit omvat het snoeien van hagen, voorjaars snoei van beplanting, renoveren of rooien van hagen, snoeien en verwijderen van bomen. Verwilderde bouwgronden kunnen door ons deskundig opgekuist en gemaaid worden.

Grote volumes snoeihout kunnen versnipperd worden. We beschikken over een kleine compacte hakselaar voor het gewone takkensnoeisel in tuinen waar geen grotere machines kunnen komen. Grotere volumes worden met een grotere hakselaar snel en efficiënt verwerkt.

Snoeien en vellen van bomen

Wij kunnen met een hoogtewerker bomen snoeien en vellen op moeilijk bereikbare plaatsen waar het niet mogelijk is om de boom in zijn geheel te vellen. Hier wordt vakkundig en in alle veiligheid uw boom met een hoogtewerker gedemonteerd en volledig terplaatse verwerkt tot brandhout of boomsnippers.

Snoeien van bomen bv.: Vormsnoei, verjongingssnoei, verwijderen van dode takken of het knotten van wilgen gebeurt in alle zorg en aandacht voor een gezonde boom.

Afsluitingen

We plaatsen alle mogelijke afsluitingen. Dit kan een gewone draadafsluitingen zijn die al dan niet voorzien wordt van een bovenbuis om later eventuele begroeiing toe te laten; alsook draad doorweven met kunsthaag.

Ook afsluiting met houten panelen in geïmpregneerd hout of in tropisch hardhout worden door ons geplaatst.

Betonplaten in gladde uitvoering of met gekleurde houtstructuur kunnen eveneens door ons geplaatst worden.

Parking onderhoud

De parking van uw bedrijf is een van de eerst dingen die men ziet als men bij u aankomt. Ons team zorgt er dan ook voor dat uw parking er proper bij ligt. Zowel voor het reguliere veeg werk, als het ruimen van bladeren en zwerfvuil bent u bij Ambigreen aan het juiste adres.

Sneeuwruimen en zout strooien

Is uw bedrijventerrein, oprit, parkeerplaats of parking bedolven onder sneeuw? Ons team is in staat uw parking sneeuw en ijs vrij te houden. Uw parking of bedrijfsterrein sneeuwvrij maken is aan te raden. Ambigreen doet dit karwei graag voor u. We beschikken over een speciale tractor dat uitgerust is met een sneeuwruimer en zoutstrooier.

Meenemen van alle groenafval

Maaiwerken:

Ambigreen is in de mogelijkheid om alle maaiwerken op alle mogelijke terreinen die nodig zijn uit te voeren met professionele machines. Zoals gazonmaaiers, cirkelmaaiers, mulchmaaiers, klepelmaaiers, zitmaaiers met een grote capaciteit.

Al deze maaiwerken kunnen uitgevoerd worden met of zonder opvang.

Retail Estates

Wij doen ook het onderhoud en aanleg voor Retail Estates.

Contacteer ons →