Tuinarchituur Ken Verelst

Tuinontwerp - Tuinconcept - tuinarchitectuur - tuinaanleg te Herselt

Tuinarchituur Herselt

Ken Verelst (tuinarchitect) uit Herselt begeleidt uw project van tuinontwerp tot realisatie. Door een ruim aanbod van aannemers die we zorgvuldig kiezen naar ieders project en budget garanderen we een vlotte samenwerking en een prachtig resultaat. Ook voor het passende meubilair voor uw tuin of terras kan u bij ons terecht. Creativiteit stopt niet aan de voordeur! Ken Verelst zorgt voor een perfecte synergie tussen tuinaanleg en interieur design. We houden rekening met uw persoonlijke voorkeur, maar ook met stijlkenmerken, kleuren, vormen in en rond uw woning. Zo kunnen we een origineel ontwerp maken dat u zal doen wegdromen.

TUINONTWERP

 

Uw tuin is meer dan een aanhangsel van uw huis. Het is een oase van rust en vormt de perfecte overgang van uw woning naar de natuur.

TUINPLAN

 

Welke planten zijn qua kleur, vorm en onderhoud het meest geschikt voor uw tuinontwerp? Vertrouw op onze uitgebreide plantenkennis.

Werkwijze

Iedere project is uniek. Daarom hechten wij veel belang aan het persoonlijk contact tussen tuinarchitect en klant. Door aandachtig te luisteren komen we samen tot het ideale concept. Van kleine stadstuin tot uitgebreid landschapsproject (landscape architect), elk project, klein of groot, wordt met de nodige creativiteit en enthousiasme behandeld. Wij werken zowel voor particulieren, vrije beroepen, alsook bedrijven.