Tuinarchitectuur Armand Mathijs Projects

Uw tuinarchitect te Aarschot voor onder andere een poolhouse of zwemvijver

Tuinarchitectuur met meer dan 20 jaar ervaring in Aarschot

Een tuin die mooi oogt in alle seizoenen. Dat is de filosofie waarmee Tuinarchitectuur Armand Mathijs Projects uit Gelrode jouw gedroomde tuin vorm geeft, aanlegt en onderhoudt. Zo kan je 12 maanden per jaar volop genieten van de ‘groenste kamer’ van je woning. Of je tuin groot of klein is, ommuurd of met een panoramische uitkijk, hellend of vlak… elke situatie inspireert Armand Mathijs opnieuw om creatieve voorstellen te doen en te realiseren. Op maat van jouw wensen en budget. Altijd afgewerkt met kwaliteitsmateriaal, want wij willen dat je lang plezier beleeft van je tuin. Je kijkt er immers je hele leven op. Bekijk hier alvast enkele realisaties.

'Je tuin in goede handen.'

Dat is mijn missie en die van mijn team ervaren en geschoolde medewerkers. Al meer dan twintig jaar ontwerpen en onderhouden wij tuinen van particulieren en bedrijven. Elk project is voor ons een nieuw begin, een nieuwe uitdaging. Omdat wij creatief zijn en niet graag in herhaling vallen, maar vooral ook omdat elke tuin een unieke uitstraling verdient die aansluit bij de visie van onze opdrachtgevers.

We besteden dan ook veel aandacht aan de dialoog met onze klanten, om hen te inspireren en om hun wensen te vertalen in een prachtige tuin. Wij maken graag tijd voor jou om ook jouw plannen samen te bekijken en te realiseren. Ook voor tuinonderhoud en andere diensten staan wij ter beschikking.


Tuinontwerp

Tuinarchitectuur armand Projects Aarschot

Tuinaanleg

Tuinarchitectuur armand Projects Aarschot

Tuinonderhoud

Tuinarchitectuur armand Projects Aarschot

Heodore

Tuinarchitectuur armand Projects Aarschot

Eaudore

Tuinarchitectuur armand Projects Aarschot

Umbris

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!