Concept Gardens

Tuinarchitect te Sint-Katelijne-Waver voor tuinontwerp & tuinaanleg

Specialist te Sint-Katelijne-Waver voor uw tuinproject

Concept Gardens is een gespecialiseerd bedrijf in de tuinwereld, specifiek in totaalprojecten gevestigd te Sint-Katelijne-Waver. Wij loodsen u doorheen uw tuinproject met maximale zorg en minimale stress voor u. Wij “Leven voor Uw Tuin”. Bekijk hier onze werkwijze & Instagram Concept Gardens Sint-Katelijne-Waver onze instagram voor meer foto's.

Totaalprojecten

Concept Gardens realiseert uitdagende totaalprojecten op maat van elke klant. Met een eigen studiebureau en de nodige kennis en machines kunnen wij alles in eigen bedrijf uitvoeren en houden wij het contact met de klant zeer kort en professioneel. Dit maakt het mogelijk om snel en efficiënt te werk te kunnen gaan. Wij bieden een efficiënt traject met de grootste zorg voor uw project. Dit zowel voor particulieren, bedrijven als architecten! Deze laatste kan ook een tuinarchitect zijn die een betrouwbare partner zoekt voor het realiseren van zijn/haar projecten. Ook hieraan kunnen wij voldoen!

Zwembaden & zwemvijvers

Concept Gardens legt zijn focus op water in de tuin. Wij bieden zowel zwembaden als zwemvijvers aan. Iedere klant heeft andere eisen en verwachtingen, die we ook onderzoeken om tot de voor u beste oplossing te komen. Alle voor- en nadelen worden op een rijtje gezet en uitvoerig besproken. Daarom bieden wij u vrijblijvend professioneel advies aan! Ook andere waterelementen zoals spiegelvijvers, waterstraten, visvijvers, … zijn voor ons niet vreemd. Voor elke tuin, hoe groot of klein bieden wij het gepaste water concept!

Houtconstructies

Voor een constructie in hout bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij ontwerpen alles op vraag van de klant, niets is standaard. Wij kunnen u dus ook geen standaard voorbeelden geven, enkel referenties naar uitgevoerde projecten. Alles kan! Poolhouses, tuinhuizen, poorten, afsluitingen, carports,… Wij werken uitsluitend met duurzame houtsoorten zoals Padoek, Ipé, Ceder, Eik, Thermo Wood,…

Tuinonderhoud

Enkel jouw tuin aanleggen is niet voldoende. Een tuin vraagt nog steeds veel onderhoud. Zelfs voor compacte tuinen of tuinen met een grote oppervlakte kan je dagen doorbrengen in het groen. Heb je zelf geen groene vingers en wil je dat jouw tuin er even verzorgd bij ligt als die van jouw buren? Schakel dan Concept Gardens in.