Aanleg & onderhoud van tuinen, afsluitingen, opritten.

Grondwerken, snoeien & vellen van bomen.

Totaalpakket van creatie tot uitvoering!

 

Herbronnen in uw oase

Zeg niet zomaar ‘tuin’, zeg ‘zalige oase’. U komt er tot rust en laadt er uw batterijen op. Het is uw tweede huis, maar dan buiten. En zo behandelt u hem het best. Want net als uw interieur, verdient ook uw tuin alle aandacht. Doe daarom beroep op de expertise van Tuinaanleg Debo-Garden. En maak van uw tuin, uw buitenverblijf-aan-huis.

 

Van gras tot vijver

Tuinaanleg Debo-Garden te Gooik biedt u een totaalconcept in tuinaanleg. U schakelt ons in bij om het even welk project, groot of klein. Voor uw tuinontwerp staat een team van architecten klaar. Maar ook met uw eigen schetsen gaan we aan de slag.

 

Onderhoud op maat

Snoeiwerk, maaien, verticuteren, vormscheren van coniferen en hagen, onkruidbestrijding, uitfrezen van stronken ... U noemt het, wij doen het. We stemmen het onderhoudscontract af op uw wensen. Wekelijks of maandelijks, flexibiliteit is onze troef.

 

Expert in het vak

Tuinaanleg Debo-Garden te Gooik is actief sinds 1993 en staat in voor het onderhoud van groene ruimtes in de private sector, voor de overheid en bij particulieren en dit voor Gooik, Halle, Ninove en omstreken.

 

Wat doen wij?

Aanleg van gazon, borduren, drainages & vijvers
Bezorgen en aanplanten van struiken en bomen
Plaatsen van oprit, terras, parking & afsluiting
Uitgraven van kelder, zwembad en andere grondwerkzaamheden