Fotoalbums

Trudo Bird, uw dierenwinkel te Sint-Truiden

400 m² winkelplezier te Sint-Truiden - aparte afdeling vogels - ruime parking

Hondenbuggy's, hondenkleding (jasjes, truien, body warmers), fietskarren, hondenloopplanken. Verdeler van Degomeat diepvriesvlees! 

Nu ook verkrijgbaar: voedseldieren, levende muizen, ratten, krekels, sprinkhanen, wasmotlarven, buffalowormen, meelwormen, moriowormen, diepvries kuikens, diepvriesmuizen & ratten en zoveel meer ...

 • Exclusief verdeler voor België en Nederland van Brit Premium Petfood & Brit Care Superpremium Petfood
 • Ruime keuze aan kooien.
 • Hoogste kwaliteit in zaden en granen voor U afgewogen per gewenste hoeveelheid.
 • Uitgebreide collectie manden, kussens, speeltjes, kammen & borstels, ...
 • Alle toebehoren voor uw vogelkooien, volières en kweekkooien.
 • Service, kwaliteit en vakkennis zijn onze sleutelwoorden.

Uw hond zal niets te kort komen bij Trudo Bird.

Ons prachtig assortiment hondenbenodigdheden omvat niet alleen stevige manden, transportkooien en verzorgingsproducten maar tevens zal U een mooie collectie kussens, halsbanden en leibanden aantreffen. Speeltjes, eetbakken, buitenhokken, borstels, zowat alles voor uw geliefd huisdier vindt je bij ons aan de beste prijzen.

Bij Trudo Bird kan u nu ook de Dogstep en de Petramp verkrijgen: Het in en uit een auto of boot of op een trimtafel springen kan bijzonder belastend zijn voor uw hond. Voor zowel een pup als een oudere hond is het niet raadzaam om ergens op en af te springen. Heupproblemen zijn een algemeen bekend verschijnsel bij oudere en vooral grotere honden. Daarom is de hondenloopplank dé oplossing om uw hond op een gezonde manier mee te nemen in de auto, de boot of met de caravan.

Trudo Bird is bovendien exclusief verdeler voor België en Nederland van, een superieure voeding aan betaalbare prijzen. Steeds de beste prijs bij onze hondenvoeding!

Beleef plezier aan uw kat

Aan de vacht en de ogen van een kat is zijn gezondheid af te lezen. Een glanzende vacht laat zien dat het dier gezond is, en op de juiste manier wordt verzorgd en gevoed. Een kortharige kat heeft geen intensieve vacht- verzorging nodig. Katten houden zichzelf proper en worden niet graag gewassen. Voor katten die altijd binnenshuis zijn, is een krabpaal eigenlijk onmisbaar. Het krabben is voor een kat namelijk een natuurlijk gedrag waarin hij zichzelf moet kunnen uitleven. Natuurlijk bieden wij niet alleen krabpalen maar eveneens kattetoiletten, mandjes, speeltjes en alle verzorgingsproducten.

Vogels - Onze specialiteit

Bij Trudo Bird is nu ook (Benopet) bodembedekking verkrijgbaar. Groot assortiment kooien en volières van de beste merken (klik hier voor uitgebreid overzicht). Eigen fabrikaat kweekkooien en tentoonstellingskooien. Alle toebehoren en accesoires voor het inrichten van uw eigen kooi of volière. Zitstokken, eetbakjes, parkietenspeeltjes..., kortom alles wat uw hobby aanbelangt vindt U bij ons.

Wij garanderen U hoogstaande kwaliteit in vogelzaden voor U afgewogen per gewenste hoeveelheid. Alle voeders, snoepcrackers en voedingsupplementen in voorraad. Steeds zeer uitgebreid assortiment gezonde vogels in voorraad. 

Plezier beleven aan uw knaagdier

Wij bieden een uitgebreide collectie kooien voor konijnen, hamsters, fretten, cavia's en andere knaagdieren evenals uitgebreide collectie toebehoren. Regelmatig nieuw aanbod jonge gezonde konijntjes, cavia's, hamsters ... voorradig.

Reptielen

HEEL HET JAAR DOOR PROMOTIES!

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Trudo Bird.

Contact

Trudo Bird

Luikersteenweg 32, 3800 Sint-Truiden
 • Dierenbenodigdheden
 • Dierenspeciaalzaak
 • Hondenvoedsel
 • Kattenvoedsel
 • Vogelzaden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u-12.00u, 13.00u-18.00u
Woensdag 09.00u-12.00u, 13.00u-18.00u
Donderdag 09.00u-12.00u, 13.00u-18.00u
Vrijdag 09.00u-12.00u, 13.00u-18.00u
Zaterdag 09.00u-17.00u
Zondag 09.00u-12.00u