Trim4Pets

Uw trimsalon, hondensalon en dierenverzorging te Turnhout

Trim4Pets, het kapsalon voor uw huisdier

Welkom op de website van Trim4pets!

Blij dat jullie de weg hebben gevonden naar een woordje uitleg over ons kapsalon voor dieren. Deze is in de Schoolstraat 21 vlakbij Turnova hier in Turnhout gelegen.

Buiten de prachtige winkelgelegenheid vlakbij  kan U bij ons terecht voor de professionele vachtverzorging van uw huisdier, ongeacht hun grootte, vachttype of gedrag.

Elk dier verdient immers enkel de beste behandeling!

Wij hondenkapsalons kunnen het belang van een degelijke en vooral regelmatige verzorgingsbeurt niet genoeg benadrukken! De gezondheid van uw dier zijn vacht EN huid staan hier uiteindelijk wel op het spel!

Behandeling

Bij ons wordt uw hond standaard gewassen met onze uitstekende lijn shampoo's, conditionners en andere geweldige verzorgingsproducten van Jean Peau 

Jean Peau is een complete lijn producten op basis van natuurlijke kruidenextracten met een zuurgehalte die zodanig is dat de vetlaag niet wordt afgebroken maar zelfs wordt verbeterd!

In de toilettage is ook standaard inbegrepen dat uw dier zijn of haar oortjes worden gereinigd, voetjes worden proper gemaakt en nagels worden geknipt. 

Kortom, wij zorgen ervoor dat uw huisdier weer tip top mee naar huis kan!

Vachtverzorging zou voor uw dier net zo gewoon moeten zijn als eten,drinken en slapen.

Dus heeft U een vraag over het haar van uw trouwe viervoeter, de vacht- of algemene verzorging of wenst U een afspraak te maken? Aarzel dan niet langer en contacteer ons!

Waarom verder zoeken als uw dierenspeciaalzaak of kapsalon de oplossing heeft?

Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag tot en met zaterdag van 08.00u tot 20.00u

Heeft U graag al een idee hoe uw lieverd er zal uitzien? Of wat het ongeveer zal kosten? Bekijk dan zeker onze mapjes met foto' s.

Ook onze Facebookpagina is het bezoeken waard!

Klik hier om een online afspraak te maken.