Trimsalon Newfie-Style

Uw dierenverzorging, hondenverblijf en hondenopvang te Jabbeke

Newfie-Style is uw dierenverzorgingszaak gevestigd in Jabbeke. Newfie-Style bestaat uit een trimsalon en een hondenopvang met reeds 15 jaar ervaring. Angelique is professioneel trimster van honden en katten.

Er wordt een gevarieerd aanbod kwalitatief hoogstaande producten gebruikt. Zo kunnen wij voor elke kleur en vachttype een aangepaste shampoo gebruiken. Ook honden en katten met allergieën zijn steeds welkom.

U kan uw hond of kat achterlaten in het trimsalon en nadien weer oppikken of u kan ter plaatse wachten en ons eventueel assisteren. Ook het ophalen van uw huisdier is mogelijk mits een kleine vergoeding.

Hondenopvang

De hondenopvang heeft een huiselijke sfeer zodat uw viervoeter alle ruimte heeft om heerlijk te ravotten. Er zullen nooit meer dan 4 honden tegelijk aanwezig zijn. Zieke honden zijn ook welkom, waarbij het toedienen van eventuele medicatie steeds stipt nageleefd wordt. Ook voor de dagelijkse wandelingen kan gezorgd worden. Voor 15 € per dag kan je terecht bij Newfie-Style. Reserveer tijdig!

Trimsalon

Trimmen en plukken van ruwharige rassen, in model knippen (showmodel) en het scheren van uw hond of kat? Dan bent u bij Trimsalon Newfie-Style aan het juiste adres! Ook dieren met ernstige vachtproblemen worden door ons behandeld. De prijzen worden steeds berekend op basis van het ras. Bij verwaarloosde dieren die heel wat verzorging nodig hebben wordt echter een uurtarief gebruikt.

Maak nu een afspraak!