Trimsalon Els Pet Care

Uw trimsalon, uitlaatdienst honden en dierenverzorging aan huis te Harelbeke

Brengt een totaalconcept rond opvang en verzorging van honden en huisdieren.

Brengt een professioneel totaalconcept rond de verzorging van honden en huisdieren, namelijk:

Verzorgen van alle honden op een hondvriendelijke manier met biologische producten. Er wordt stressvrij gewerkt; de honden genieten en krijgen bij iedere beurt iets lekkers. Ik ben gediplomeerd trimster, aangesloten bij Trimcanis en volg de voorgestelde prijslijst. Uitlaten van honden in groep, goed voor de socialisatie van de honden en om overtollige energie kwijt te geraken.

Minstens 50% van het probleemgedrag bij honden wordt veroorzaakt door gebrek aan beweging. Er zijn vaste wandelmomenten, waarbij eerst alle honden worden opgehaald en nadien worden teruggebracht. Ik maak een karakterschets van de hond om de wandelgroepen te matchen.

Iedere wandeling bedraagt €12,50 en na 10 beurten is de 11de gratis. Liefdevolle en betrouwbare verzorging van huisdieren in hun vertrouwde omgeving.

De dieren krijgen alle zorg en aandacht die ze nodig hebben. Dit gaat van schildpadden tot paarden. Er wordt een fiche opgemaakt waarin staat vermeld hoe vaak er verzorging nodig is; 1x daags of 2x daags; en voor hoelang; waar ik de sleutel kan vinden; welke verwachtingen er zijn; de gegevens van het dier, de klant en de dierenarts.

De dieren krijgen alle zorg en aandacht die ze nodig hebben.

Een verzorging duurt normaal gezien 1/2u en bedraagt €17,50. Opvang in huis: Kleinschalige opvang van honden in de geborgenheid van het gezin. Niet iedere hond is geschikt om in een hondenpension te verblijven. Ik bied 2 honden een geborgen en veilig onderkomen binnen mijn gezin. De honden die komen logeren moeten sociaal en kindvriendelijk zijn. Per nacht kost het € 12,50. Eigen voer wordt zelf meegebracht.


Trimsalon Els Pet Care Harelbeke

Trimmen van alle rassen op een hondvriendelijke manier met biologische producten. Gediplomeerd trimster aangesloten bij Trimcanis.

Trimsalon Els Pet Care Harelbeke

Huisdierverzorging aan huis. Liefdevolle en betrouwbare verzorging van huisdieren in hun vertrouwde omgeving.

Trimsalon Els Pet Care Harelbeke

Uitlaten van honden alleen of in groep, goed voor de socialisatie van de honden en om overtollige energie kwijt te geraken. Minstens 50% van het probleemgedrag bij honden wordt veroorzaakt door een gebrek aan beweging.

CONTACTEER ONS