Schrijf een recensie

GISELE VAN DEN EECKHOUT
Vandaag met vlinderhondjes Odette en Oscar bij Wendy geweest voor de allereerste keer en supermooi getrimd. Na lang zoeken hebben wij het juiste hondentrimsalon gevonden en zullen er altijd blijven gaan.
Nogmaals bedankt Wendy en tot binnenkort .
Van den Bossche Myriam
Ik ben zeer blij dat ik Trimsalon Elegant en Wendy heb leren kennen. Was een beetje bang omdat ik een moeilijke hond heb die zich niet graag laat wassen enz.
Met een grote glimlach werden Charly en ik ontvangen en na 2 uur mocht ik Charly weer gaan halen en Wendy stond er terug meteen grote smile. Het was haar inderdaad gelukt om het vertrouwen van Charly te winnen en "chapeau" hiervoor. Hij was zo mooi en zo proper. Een andere hond bijna. Bedankt Wendy want zal wat zweet gekost hebben denk ik. Prima gedaan en super blij met het resultaat. Tot volgende keer Myriam
Chantal Deboel
Trimsalon Elegant is op max 30 min. rijden vanaf Gent zeer vlot bereikbaar en er is parking voorzien naast het salon. ALLE honden zijn er welkom, ook de "moeilijke". Wendy zorgt voor een vriendelijk en zeer rustig, hondvriendelijk onthaal. Geen zenuwachtig gedoe, geen interacties tussen verschillende honden, een goed georganiseerd agenda zodat elke hond de aandacht krijgt die hij verdient. Na 1.30u lectuur in de auto een grondig verzorgde Thor teruggekregen. Eerlijke feedback over hoe de trimbeurt verliep en een zeer eerlijke prijs betaald. Geen seconde getwijfeld om een volgende afspraak vast te leggen.
Keep up the good work Wendy!
Van harte bedankt Chantal
Bruno & Bianca
Onze Max en Thor zijn altijd mooi en ruiken super lekker als ze van bij jou komen! Super trimsalon en eigenares! πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Els
Heel goed bezig! πŸ‘πŸ»