Trimsalon Elegant

Uw trimsalon, hondentrimsalon en hondenkapsalon te Aalst

Hallo, ik ben Wendy Van Dorpe. In 2013 ben ik afgestudeerd als professionele hondentrimster bij Syntra Asse. Sindsdien ben ik trotse eigenares van Trimsalon Elegant te Aalst (Nieuwerkerken). In mijn trimsalon wordt elke hond met liefde en respect behandeld.

Ik vind het belangrijk om uw huisdier de nodige aandacht te geven die hij nodig heeft. Ik werk dus niet om zoveel mogelijk honden per dag te toiletteren, ik richt mij op de kwaliteit van de trimbeurt en het welzijn van uw huisdier.

De trimbeurt

Elke hond heeft het recht om een gepaste behandeling voor zijn vacht te krijgen. Er wordt steeds rekening gehouden met de rasstaandaard van de hond en met de wensen van de klant. Tijdens de trimbeurt wordt de hond standaard gewassen en geföhnd. Volgens het ras wordt de hond dan geknipt, geschoren of getrimd. De oren en ogen worden gereinigd en de nagels worden geknipt. Het trimmen van uw hond is van groot belang voor de gezondheid van het dier.

Prijslijst

Elke hond is anders, daardoor kan er geen vaste prijs per ras gehanteerd worden. Allereerst is de staat van de vacht belangrijk. Het zal logisch klinken dat er meer werk is aan een hond met klitten dan aan een mooi onderhouden vacht. Daarnaast is het voor mij heel belangrijk dat uw hond een zo aangenaam mogelijke ervaring heeft in het trimsalon. Door voldoende aandacht en tijd aan hem te besteden merk ik dat de honden zich meer op hun gemak voelen en minder stress hebben.

Klantenstop

Momenteel neem ik geen nieuwe klanten meer aan. Dit om de service te garanderen naar mijn vaste klanten.

Trimsalon Elegant Aalst

Producten

Trimsalon Elegant Aalst

Foto's

Trimsalon Elegant Aalst

Contact