Fotoalbums

Trimsalon Elegant

Hallo, ik ben Wendy Van Dorpe. In 2013 ben ik afgestudeerd als professionele hondentrimster bij Syntra, Asse. Sindsdien ben ik trotse eigenares van Trimsalon Elegant te Aalst (Nieuwerkerken). In mijn trimsalon wordt elke hond met liefde en respect behandeld.

Ik vind het belangrijk om uw huisdier de nodige aandacht te geven die hij nodig heeft. Ik werk dus niet om zoveel mogelijk honden per dag te toiletteren, ik richt mij op de kwaliteit van de trimbeurt en het welzijn van uw huisdier.

De trimbeurt

Elke hond heeft het recht om een gepaste behandeling voor zijn vacht te krijgen. Er wordt steeds rekening gehouden met de rasstaandaard van de hond en met de wensen van de klant. Tijdens de trimbeurt wordt de hond standaard gewassen en geföhnd. Volgens het ras wordt de hond dan geknipt, geschoren of getrimd. De oren en ogen worden gereinigd en de nagels worden geknipt. Het trimmen van uw hond is van groot belang voor de gezondheid van het dier.

Prijslijst

Elke hond is anders, daardoor kan er geen vaste prijs per ras gehanteerd worden. Allereerst is de staat van de vacht belangrijk. Het zal logisch klinken dat er meer werk is aan een hond met klitten dan aan een mooi onderhouden vacht. Daarnaast is het voor mij heel belangrijk dat uw hond een zo aangenaam mogelijke ervaring heeft in het trimsalon. Door voldoende aandacht en tijd aan hem te besteden merk ik dat de honden zich meer op hun gemak voelen en minder stress hebben.

Puppygewenning

Gratis puppygewenning tot en met 4 maand. Tijdens deze sessie wordt de puppy gewassen, geföhnen en gekamt. Het froefroetje wordt bijgewerkt en de nageltjes geknipt. Er worden voldoende rust- of speelpauzes ingelast en de puppy krijgt enkele beloningen.

Ophaalservice

Indien je slecht te been bent of geen vervoer hebt, dan kom ik je hond ophalen en weer terug brengen tegen een vergoeding. Er wordt slechts €10 aangerekend binnen een straal van 5 km. Zo kan elke hond genieten van een trimbeurt bij Trimsalon Elegant

Nieuws & activiteiten

Nieuwe producten Espree te verkrijgen bij Trimsalon Elegant

ESPREE Animal Care Producten vanaf nu te verkrijgen bij hondentrimsalon Elegant Aloë Vera in combinatie met natuurlijke oliën, bloemen- en plantenextracten, vitamines en organische grondstoffen. De producten van ESPREE zijn vrij van agressieve chemicaliën en onnodige bestanddelen, veilig in...
lees meer
Nieuwe producten Espree te verkrijgen bij Trimsalon Elegant
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Trimsalon Elegant is op max 30 min. rijden vanaf Gent zeer vlot bereikbaar en er is parking voorzien naast het salon. ALLE honden zijn er welkom, ook de "moeilijke". Wendy zorgt voor een vriendelijk en zeer rustig, hondvriendelijk onthaal. Geen zenuwachtig gedoe, geen interacties tussen verschillende honden, een goed georganiseerd agenda zodat elke hond de aandacht krijgt die hij verdient. Na 1.30u lectuur in de auto een grondig verzorgde Thor teruggekregen. Eerlijke feedback over hoe de trimbeurt verliep en een zeer eerlijke prijs betaald. Geen seconde getwijfeld om een volgende afspraak vast te leggen.
Keep up the good work Wendy!
Van harte bedankt Chantal
- Chantal Deboel
Onze Max en Thor zijn altijd mooi en ruiken super lekker als ze van bij jou komen! Super trimsalon en eigenares! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
- Bruno & Bianca
meer recensies

Contact

Trimsalon Elegant

Edixvelde 107, 9320 Nieuwerkerken
  • Hondenkapsalon
  • Hondentrimsalon
  • Hondenverzorging
  • Trimsalon
T0499 20 80 96
Ond. nr.0552.855.062
Maandag 09.00u-19.00u
Dinsdag 09.00u-19.00u
Woensdag 12.00u-20.00u
Donderdag 09.00u-19.00u
Vrijdag 09.00u-19.00u
Zaterdag 09.00u-16.00u
Zondag Gesloten

Hondentrimsalon Elegant werkt enkel op afspraak.