Trimsalon Dogs Paradise

Uw hondenkapsalon te Kruibeke

Een waar paradijs voor je favoriete viervoeter!

Hondentrimsalon Dogs Paradise te Bazel (Kruibeke) verwent je hond van top tot teen. Bij Vicky Rombaut kan je terecht voor alle verzorging van uw lievelingsdier. Dogs Paradise is voor kleine en grote honden. Dit kan in het trimsalon in Kruibeke of bij je thuis. Aan jou de keuze! En indien je het wenst, mag je tijdens de verzorging in het salon bij je lieveling blijven. Ik kom ook gratis de honden ophalen en terugbrengen, vraag ernaar! Bij Dog's Paradise uit Kruibeke vind je ook een uitgebreid gamma aan verzorgingsproducten, van parfum over shampoo tot en met allerlei accessoires zoals leibanden, halsbanden en jassen. Maak hier alvast uw afspraak en kom langs bij Dogs Paradise te Kruibeke.

Wassen

Trimmen

Knippen

Borstelen

Nagels knippen

Oren proper maken

Scheren

vachtverzoring

Wassen Trimsalon Dogs Paradise Kruibeke

Wassen

Heb je weinig tijd of vind je het gewoon praktischer om uw hond in ons hondenkapsalon te laten wassen? Je bent welkom en jouw hond natuurlijk ook in ons salon te Kruibeke. We spreken een uur af waarop u het dier terug op kunt komen halen en wij zorgen ervoor dat hij welriekend en opgewekt op je wacht. Met een nette vacht.

Trimsalon bij je thuis!

Laat je je hond liever bij je thuis wassen in het bad of in de gootsteen? Dat kan! Maak een afspraak en ik kom bij je langs met tafel, handdoeken, droger en föhn. Indien je hond een allergie of een huidprobleem heeft, vermeld dit dan altijd voor de behandeling zodat ik een aangepaste shampoo kan gebruiken!

Trimmen Trimsalon Dogs Paradise Kruibeke

Trimmen

Vooraleer we tot trimmen overgaan, word je hond gewassen en gedroogd. Knippen en scheren gebeurt vanzelfsprekend in samenspraak met het baasje en in functie van het hondenras. Welke trimtechniek nodig is, hangt volledig af van het hondenras en het soort vacht. Honden die geplukt worden, wassen we beter niet. Trimmen betekent dat ik de vacht van je hond knip, ontwol of pluk.

Trimtechnieken

  • Knippen: de haren worden ingekort door ze af te knippen op de gewenste lengte. Deze techniek wordt soms ook gebruikt in combinatie met scheren.
  • Ontwollen: de onderste laag pluizige en doffe onderwol wordt eruit gehaald.
  • Plukken: de bovenste laag dode haren wordt volledig met de hand geplukt. Hierdoor kan de gezonde, nieuwe vacht zich optimaal ontwikkelen. Deze techniek is niet pijnlijk voor je hond.
Borstelen Trimsalon Dogs Paradise Kruibeke

Borstelen

Ook om de hond efficiënt te borstelen is het best om het dier eerst te wassen en te drogen. Eens dat gebeurd, is het tijd om volledig te ontklitten en uit te borstelen, steeds in functie van het type hond. Kom langs in ons hondentrimsalon Dogs Paradise te Kruibeke voor meer informatie.

Een goede kambeurt of borstelbeurt doet erg veel deugd voor je hond. Bovendien voorkom je zo klitten in het haar die pijnlijk kunnen zijn voor je dier. Voor het borstelen wordt je hond best eerst gewassen en gedroogd. Behalve als hij klitten in zijn haar heeft, dan moet ik je viervoeter eerst ontklitten.

Ontklitten

Tijdens het ontklitten, haal ik alle klitten uit de vacht met een speciale kam. Ontklitten is erg belangrijk om de vacht van je hond gezond te houden. Een klit houdt veel vuil vast waardoor de huid kan beginnen jeuken en irriteren. In ergere gevallen ontstaan er huidinfecties en kale plekken.

Scheren Trimsalon Dogs Paradise Kruibeke

Scheren

Werken met tondeuse, uitkijken voor oren en pezen, de hond rustig houden… deze opdracht laat je werkelijk best over aan specialisten met hart voor de zaak. Aan het team van Dog's Paradise dus! We spreken met jou de lengte op voorhand af en zorgen dat uw dier, nadat het gewassen en gedroogd is, geschoren wordt zoals je dat wenst.

Je kan er ook voor kiezen om de trimtechnieken knippen en scheren te combineren! Scheren is niet voor alle hondenrassen geschikt. Sommige dieren kunnen er vacht- of huidproblemen van krijgen. Voor die honden zijn er andere goede trimtechnieken. Wanneer je langskomt met je hond, geef ik je hierover aangepast advies. Iedereen is welkom in Dogs Paradise te Kruibeke.

Bekijk hier onze prijzen alvast en maak snel je afspraak!

Nagels knippen Trimsalon Dogs Paradise Kruibeke

Nagels knippen

Zowat elke hond is gebaat bij het knippen van de nagels. Lange nagels zijn namelijk hinderlijk voor je dier en soms zelfs pijnlijk. Daardoor kan je hond beginnen te manken. Bovendien kunnen de lange nagels je kwetsen en meubels of ander materiaal beschadigen.

CONTACTEER ONS