Trappenmaker Johan Proot

Trappenmaker Johan Proot

Uw trappenmaker te Brugge met jarenlange ervaring

Onze ambachtelijke trappenmakerij te Brugge bestaat al reeds 3 generaties lang. In 1936 heeft mijn grootvader het bedrijf als schrijnwerkerij opgestart. Mijn vader Léon nam daarna de schrijnwerkerij over maar heeft van houten trappen zijn specialiteit van heeft gemaakt. Ondertussen heb ik, Johan, ook reeds 25 jaar ervaring in dit mooie vak.

Trappen voor architecten, aannemers en particulieren

Mijn klanten zijn zowel architecten, aannemers als particulieren. Ik hou ervan om samen met hen, volgens het budget en de wensen, een oplossing op maat te kunnen realiseren voor de trap of leuning. Is het nu een aanpassing aan uw bestaande trap, een trapleuning, een nieuwe trap of het bekleden van een betontrap in renovaties of nieuwbouwwoningen, wij zijn uw oplossing!

Trappen in diverse stijlen, niets is te moeilijk

Trappenmaker Johan Proot te Brugge maakt voor u zowel een klein en eenvoudig trapje, een trap in klassieke uitvoering, als een trap in hedendaagse of moderne stijl, al dan niet gecombineerd met leuning in hout of inox. Alle trappen worden uiteraard tot in de kleinste details, volgens uw wensen, in onze eigen werkplaats te Brugge gerealiseerd en uiteraard ook door ons vakkundig bij u geplaatst.

Contacteer ons voor meer info of voor een vrijblijvende offerte. Neem ook gerust eens een kijkje op onze website om inspiratie op te doen.

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Trappenmaker Johan Proot.

Contact

Trappenmaker Johan Proot

Damse Steenweg 55, 8380 Dudzele
  • Houten trappen
  • Leuningen
  • Trappen
T050 59 92 73
F050 59 97 78
Ond. nr.0836.581.052