Personenvervoer Aalst

Ongecompromitteerde kwaliteit, een eerste klasse klantenservice, een vlotte en permanente communicatie, flexibiliteit, netheid, zorgzaamheid, beleefdheid, beantwoording aan de eisen van onze klanten en een gegarandeerde veiligheid zijn de standaardnormen van onze privé taxi dienstverlening.

Deze waarden welke wij hoog in het vaandel dragen sinds 2004 zullen wij vastberaden handhaven en indien mogelijk zelfs verbeteren om aan de eisen van onze klanten tegemoet te komen en hen nog beter te dienen. Wij dragen een verantwoordelijkheid tegenover onze klanten en uw bezoekers/reizigers en zetten ons daarvoor dan ook volledig in. U kunt een beroep doen op onze taxi diensten zowel in binnen- als buitenland, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

 

Onze diensten

Zakelijk vervoer Aalst

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer nodig? Transferservice biedt u de oplossing voor al uw verplaatsingen. Wij leveren u het gevraagde maatwerk, voor uw management, bezoekers, klanten & leveranciers.

LEES MEER

Luchthavenvervoer Aalst

Luchthavenvervoer

U vertrekt op reis, naar het buitenland, for business or pleasure? Voor al uw vervoer naar de luchthaven of treinstation bieden wij u de volgende mogelijkheden als taxi diensten aan vastgestelde tarieven.

LEES MEER

Expressdiensten Aalst

Expressdiensten

Transferservice als specialist in expressdiensten, biedt u zodoende de mogelijkheid om belangrijke, dringende en/of vertrouwelijke dossiers/documenten te laten leveren binnen kortst mogelijke tijd.

LEES MEER

Privé chauffeurs Aalst

Privé chauffeurs

Voor veel ondernemers, directeurs en managers is Transferservice de helpende hand achter het stuur. Dankzij de inzet van een privé chauffeur van Transferservice wordt de achterbank van uw auto een verlengstuk van uw kantoor.

LEES MEER

VIP-vervoer - Ceremonie vervoer - BOB service

VIP-vervoer - Ceremonie vervoer - BOB service

Transfer Service vervoert je in stijl bij ceremonie vervoer (met professionele ceremoniemeester indien gewenst), VIP vervoer en BOB Service (bv theaterbezoeken).

LEES MEER

Gidsen Aalst

Gidsen

Laat uw gasten kennis maken met de Belgische geschiedenis en cultuur. Wij bieden sightseeing tours aan per auto of minibus in alle Belgische steden alsook Parijs, Amsterdam, Aken of specifieke gidsbezoeken op maat.

LEES MEER

 

Reserveer online

Bij Transfer Service kunt u nu ook online reserveren/boeken. Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren met uw verdere vragen. Wij staan 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 voor u paraat.

ONLINE RESERVEREN