Vanaf september hebben wij een nieuwe naam en ook een nieuwe website. 

U kan ons terugvinden als Traiteur Yannick op www.traiteuryannick.be, bijgevolg is ook ons email adres gewijzigd, u kan ons bereiken op info@traiteuryannick.be.

 

 

 

 

 

De culinaire aankleding van uw feest in de regio Bierbeek & Pellenberg

Heeft u iets te vieren? Neem dan zeker eens contact met Traiteur 't Smodderke op. Wij helpen u graag met de culinaire aankleding van uw feest.

Ons menu is aan te passen op iedere gelegenheid en biedt mogelijkheden in kleine hapjes, buffetten en warme en koude schotels. Onze keuken serveert u verschillende smaken en staat dus altijd klaar voor uw wensen, uiteenlopend van Vlaamse en iets exotisch getinte gerechten.

Wij verzorgen de complete catering voor uw BBQ, verjaardagsfeestje, communiefeest, babyborrel, huwelijksverjaardagen, enz.

Wenst u gebruik te maken van onze diensten om bij u of op een andere locatie te komen koken, aarzel dan niet en vraag ons vrijblijvend een offerte. Binnen een straal van 15 kilometer rond onze vestiging in Bierbeek bezorgen wij uw bestelling gratis.


Gerechten

Op zoek naar een traiteur in de regio Bierbeek? Neem contact op met 't Smodderke! Wij helpen u met de culinaire aankleding van uw feest. Op deze pagina vindt u het volledige overzicht van onze gerechten.

Lees meer →

Barbecue

Wenst u een overheerlijke barbecue te houden? Een lekkere worst, gamba’s of steak? Dan kan u ook bij ons terecht voor allerlei combinaties naar keuze. Interesse? Bekijk dan zeker onze barbecue pagina voor meer info.

Lees meer →

Buffetten

Vleesschotels, breugelbuffet, kaasschotels, koude en warme buffetten, pastasalades of fondu en gourmet schotel? Wij hebben het allemaal! Klik op lees meer om het volledige overzicht van onze buffetten te bekijken.

Lees meer →

Broodjes & Ontbijtmanden

Feest op het werk en een snelle hap nodig? Iemand een aangename verrassing bezorgen? U kan bij ons terecht voor belegde broodjes, ambachtelijk brood en ontbijtmanden. Bekijk onze menu.

Lees meer →