Traiteur Op't Gemak

Uw catering en traiteurservice voor afhaalmaaltijden te Aalter

Traiteur Aalter

Mijn naam is Benjamin Demolder en ik ben een kok afgestudeerd van hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge. Sinds 2 jaar baat ik samen met mijn vriendin mijn eigen zaak uit. Benieuwd naar wat wij allemaal te bieden hebben, lees dan hieronder verder!

Afhaalmaaltijden

Heb je geen zin om te koken, maar ook geen zin in een ‘kant-en-klare’ maaltijd van de supermarkt? Kom dan je verse dagschotel afhalen bij Op’t Gemak te Aalter! Elke week hebben we een verse dagschotel van dinsdag t.e.m. vrijdag. Het gerecht van de dag wordt de dag zelf vers gemaakt en is af te halen vanaf 16u30 - 19u00. Deze kan je online bestellen, via onze facebookgroep of via sms 0479 32 16 75.

Catering

Vanaf 6 personen kan je een privé bestelling plaatsen en afhalen. Ik kom ook graag als kok ter plaatse! Op onze website vind je alvast onze prijslijst. Mocht je toch liever iets anders wensen, dan kan dit zeker! Alles is mogelijk en bespreekbaar. Dit kan zowel voor kleine als grote privé gelegenheden, als voor evenementen, voor bedrijven, hotels, B&B’s, …

Graag help ik ook de horeca-uitbaters uit de nood die een avondje zonder kok zitten. Bel me gerust op! Voor meer info over onze service, bezoek onze website en neem gerust contact met mij op!

CONTACTEER ONS