Traiteur en verswinkel Groenhuis

Uw groenten & fruit te Heist-op-den-Berg

Groothandel en kleinhandel groenten & fruit Heist-op-den-Berg

Elke dag rechtstreeks van de Mechelse Veiling op uw bord! Groenhuis is ook een groothandel met een uitgebreid aanbod voor winkels, horeca, bakkerijen, scholen, bedrijfskeukens, instellingen en verenigingen. Wij leveren (voorgesneden) groenten, fruit, exoten en primeurs.

Salad bar & rauwkost

Traditionele koude schotels, trendy slaatjes en frisse maaltijdsalades vindt u in onze koeling. Of maak uw keuze uit ons ruime aanbod vers gesneden groentjes aan de salad bar. Ideaal als bijgerecht voor fondue of barbecue.

Tapas & olijven

Deze zuiderse specialiteiten zijn perfect als aperitiefhapje. Ontdek onze ruime keuze olijven, gemarineerde en gevulde groenten en vissoorten.

Delicatessen & geschenkmanden

Duik in ons ruime aanbod delicatessen van over de hele wereld of laat een fruitmand, geschenkmand of relatiegeschenk samenstellen!

Bereide gerechten & traiteurdienst

Onze koks maken de heerlijkste bereide gerechten, voor als u een keer geen zin hebt om zelf te koken. Groenhuis doet regelmatig de catering voor communies, familiefeesten, huwelijken, persconferenties, productvoorstellingen, concerten en andere bedrijfsevenementen.