Barbecuechef

Uw traiteur en catering voor al uw feesten in Hasselt en Sint-Truiden

Culinair genieten in de buitenlucht

Dat is het duidelijke doel van traiteur Barbecuechef. Zoekt u een traiteur voor een ordinaire barbecue? Dan bent u aan het verkeerde adres. Barbecuechef wil u laten genieten van topgerechten klaargemaakt door een top traiteur op een barbecue, een rookoven of een ander grilltoestel. Laat u verrassen door een ervaren cateraar, met onze ervaren barbecue chefs! Wij bedienen feesten in Hasselt, Sint-Truiden en héél België. Vergelijk het maar met een thuiskok die op topniveau komt koken aan huis. Wij zorgen voor een kok aan huis, die jou en je gasten verwennen als een echte traiteur. Ook verzorgen wij catering voor jouw bedrijf of evenement. Of wat dacht je van een culinaire barbecue op je communiefeest of huwelijksfeest?

Topchefs zorgen voor topgerechten. Buiten, in uw tuin of in een mooie omgeving

Het concept van Barbecuechef is vrij uniek. We koppelen culinaire gerechten bereid op een barbecue aan het mooiste wat er is: buiten eten. Is het nu voor een verjaardagsfeest, een communiefeest of een huwelijk? Barbecuechef zorgt voor een unieke culinaire beleving.

Welke feesten verzorgen wij?

Barbecuechef kan je inschakelen voor zowel verjaardagsfeesten, communiefeesten, huwelijk, maar ook voor bedrijfsfeesten, personeelsfeestjes of bedrijfsincentives. Wij zijn actief in Hasselt, Sint-Truiden en omgeving.