Totaalprojecten Michiel Sulmon

Specialist in interieur op maat, totaalprojecten en eiken bijgebouwen te Waregem

Sterk in totaalprojecten en schrijnwerk

Michiel Sulmon is uw specialist in interieur op maat, totaalprojecten en eiken bijgebouwen in de regio Waregem en omstreken. Een piekfijn project afleveren, telkens opnieuw, dat is wat ons drijft. Het is een kwestie van beroepsfierheid en die fierheid steunt op een solide basis: een decennialange ervaring van onze mensen, zowel in het atelier als op de ontelbare werven waar we de handen uit de mouwen hebben gestoken. Het maakt dat we uitzonderlijk goed van aanpakken weten.

Maar er is meer, speciale wensen vragen soms om specialistenwerk. Daarom werken we waar nodig samen met de juiste onderaannemer. We kennen onze onderaannemers door en door en zij ons. Het zijn stuk voor stuk mensen met wie we al heel lang samenwerken. Het maakt dat we perfect op elkaar zijn ingespeeld en flexibel antwoorden kunnen formuleren op bijzondere vragen. Zónder lange wachttijden.

Dat we vaak voor dezelfde architecten en ingenieurs werken, bewijst dat we een betrouwbare en efficiënte partner zijn. Zij weten immers beter dan wie ook uit welk hout we zijn gesneden. Bovendien staan zij ons omgekeerd ook bij, met raad en daad, wanneer een complexe opdracht daar om vraagt.

Kortom, wij zijn vakmensen, het soort mensen dat u op uw beide oren laat slapen.