Torreele-Castelein Uitvaartcentrum

Uw begrafenisondernemer, begrafenissen, uitvaartzorg te Bierbeek

Torreele-Castelein Uitvaartcentrum in Bierbeek (Lovenjoel) staat in voor de volledige uitvaartverzorging van uw geliefden. Dit steeds volgens de wens en geloofsovertuiging van de familie. Marleen Torreele en zoon Brian Castelein staan garant voor verzorgde uitvaarten, in de regio Bierbeek en omgeving.

Ze gaan altijd thuis bij de familie langs om de begrafenis te bespreken. Met die persoonlijke benadering, samen met een complete service aan een eerlijke prijs, weet Uitvaartcentrum Torreele-Castelein zich al jaren te onderscheiden.

Geef uw zorgen uit handen

Bij een overlijden krijgt u naast het verdriet om het verlies, met heel wat beslommering te maken. Wij nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen met een dienstverlening van A tot Z. We begeleiden heel de begrafenis of crematie op een serene manier in harmonie met de wensen van de familie en de overledene.

We staan elke dag voor u klaar, 24 uur op 24

Bij Torreele-Castelein Uitvaartcentrum te Bierbeek (Lovenjoel) kan u terecht om een kist uit te kiezen. We verkopen ook asurnes en asjuwelen en werken samen met een drukker en een bloemenwinkel. Kortom, één aanspreekpunt om u zoveel mogelijk kopzorgen te besparen. Bovendien staan wij 24 uur per dag, 7 dagen op 7 ten dienste van de nabestaanden, ongeacht de woonplaats of de plaats van overlijden.

Wenst u de familie te condoleren? Neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag verder.

CONTACTEER ONS