Uitvaartcentrum Torreele-Castelein

Begrafenisondernemer - begrafenissen - uitvaartzorg te Bierbeek

Uitvaartcentrum Torreele-Castelein te Bierbeek (Lovenjoel) staat in voor de uitvaartverzorging van uw geliefden en dit volgens de wens en geloofsovertuiging van de familie. Marleen Torreele en haar zoon Brian Castelein staan garant voor verzorgde uitvaarten in de regio Bierbeek en omstreken.

Wij komen altijd eerst langs bij de familie om de begrafenis te bespreken. Met die uiterst persoonlijke benadering en samen met een volledige service aan een eerlijke prijs, weet Uitvaartcentrum Torreele-Castelein uit Bierbeek zich al jaren te onderscheiden.

Wij nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen

Bij een overlijden krijgt u naast het verdriet om het verlies, met een pak beslommering te maken. Wij nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen. We begeleiden de begrafenis of crematie op een serene manier, in harmonie met de wensen van de familie en de overledene.

We staan altijd voor u klaar

Bij Uitvaartcentrum Torreele-Castelein hebt u een uitgebreide keuze aan kisten. We verkopen eveneens asurnes en asjuwelen en werken samen met een drukker en bloemenwinkel. Kortom, wij zijn uw enige aanspreekpunt voor alles. Bovendien staan wij 24 uur per dag, 7 dagen op 7 ten dienste van de nabestaanden, ongeacht de woonplaats of de plaats van overlijden.

Wenst u de familie te condoleren? Neem dan zeker en vast contact op.

CONTACTEER ONS