TomVmakeup Academy

Uw make-up school te Lier voor make-up opleidingen en visagie

Make-up school Lier

In deze cursus leer jij de essentiële theoretische kennis en technieken die nodig zijn om te starten als make-upartiest. De lessen zijn praktisch gericht en zijn voor beginners bedoeld of als aanvulling als je al een basis schoonheidszorg hebt genoten. Heb je al een opleiding gevolgd en zit je nog op je honger? Maak dan een afspraak in de academy om het lessenpakket in detail te overlopen en je skill level te testen. De lessen worden gegeven door pro make-upartiest Tom Vandewalle.

De 54 uren opleiding is onderverdeeld in 17 lessen en 1 examen van 19u tot 22u of 8 zondagen van 10u tot 17u De twee improve yourself lessen (perfectioneer jezelf) zijn er om specifieke moeilijkheden aan te pakken, dit is voor elke student anders en tijdens deze lessen kan je zelf kiezen waar je extra op wil trainen. Op een leuke, logische en intuïtieve wijze word je in aanraking gebracht met alle aspecten van make-up. De laatste les bestaat uit een examen waar je een praktische en theoretische proef aflegt. Een portfolio is jouw visitekaartje om potentiële klanten aan te trekken. De 4 professionele fotoshoots die we verzorgen in de opleiding helpen je om via online marketing je nieuwe talent visibiliteit te geven. Bij het slagen van de proef wordt een certificaat uitgereikt.

Zelfstandigen kunnen van de KMO portefeuille gebruik maken en zo genieten van een korting van 30 of 40% op het inschrijvingsbedrag.