tKadooke Brasschaat

Ballondecoraties, doopsuiker, borduurwerk en meer

MEER INFORMATIE? BEL ONS VANDAAG NOG!

tKadooke, voor al uw ballondecoraties en evenementen

tKadooke is de speciaalzaak in Brasschaat voor al uw ballondecoraties en evenementen. Wij denken mee met de klant om van hun dag iets speciaals te maken. Geboorte, babyborrel, communie of lentefeest, huwelijk en huwelijksverjaardagen, speciale themafeesten, niets in ons teveel. U kan uw feest volledig door ons laten plannen vanaf de uitnodigingen tot aan de "dank-U-wel" presentjes toe. Uw geschenkartikelen voor Antwerpen, Brasschaat, Kapellen en Schoten.

ballondecoraties en evenementen

Borduurwerk, op bijna alles kunnen wij borduren

Ook alle borduurwerk is bij ons in "eigen huis": washandjes, gastendoekjes, badhanddoeken en badlakens, badjassen, baby badcapes, tutdoekjes en knuffelberen, ... op bijna alles kunnen wij borduren. Ook als U zelf uw handdoeken wil mee brengen is dit geen probleem. Wij kunnen ook alle logo's omzetten naar een borduurlogo of als U een persoonlijk geboortegeschenk zoekt, maken wij van het geboortekaartje een borduurlogo om op een slab (of handdoek) te borduren.

Borduurwerk Brasschaat

Textieldruk, op t-shirts, sweaters, babyrompertjes, ...

Alle textieldruk op t-shirts, sweaters, babyrompertjes, slabben, keukenschorten en dergelijke worden ook door ons gemaakt. In ons assortiment hebben wij reeds een groot aantal mooie en grappige teksten maar wij staan open voor alle suggesties en vragen.

Textieldruk Brasschaat

Gepersonaliseerde geschenken, kom naar onze showroom

Wil U graag uw eigen mok of tas, dit kan ook. Sleutelhangers, spaarpotten, onderzetters, doosjes, puzzels in karton of mdf, fotostaanders, alle gepersonaliseerde geschenken hebben wij standaard in ons assortiment. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom van meer dan 180 m² of bezoek onze webshop.

Gepersonaliseerde geschenken tKadooke

Ander bedrijf, zelfde mensen

Algemene elektriciteitswerken Werner Cortoos

Werner Cortoos te Brasschaat is uw gediplomeerde electricien met al meer dan 25 jaar ervaring. Contacteer me voor een gratis prijsofferte. U kan bij mij terecht voor elektrische keuring en shema's, huishoudelijke werken en volledige renovaties, industriële elektriciteit, interventies, videofonie en parlofonie, verlichting. Ook voor herstellingen kan u op mij rekenen!

tKadooke Brasschaat